Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Ahol a minőség és a kényelem találkozik – Terv szerint halad a Sió Residence apartmanszálló kivitelezése

Sió Residence

Vízparti hangulat, zöld környezet, letisztult, modern belső terek – minden adott lesz ahhoz, hogy a Sió partján épülő apartmanszálló vendégei úgy érezzék magukat, mintha egész évben nyaralnának.

A Sió Residence építési munkálatai nagy ütemben zajlanak Siófokon. Jelenleg az I. emelet fölötti födém betonozási munkálatait végezzük, hamarosan szerkezetkész az épület.

Az év végén átadásra kerülő szállóban 40 db, minden igénynek megfelelő, kényelmes apartmant hozunk létre. A modern és környezettudatos tervezésnek köszönhetően a háromszintes épület legfelső szintjén zöldtetőt alakítunk ki.

A kiváló fekvéssel és kedvező adottságokkal rendelkező szálló második otthont kínál majd az ott lakók számára, akik egész évben élvezhetik a csendes, nyugodt, zöld környezetben kialakított, korszerű apartmanok kényelmét. A komfortérzést a vízpart és a belváros nyújtotta szórakozási lehetőségek, éttermek, kávézók és egyéb szolgáltatások teszik teljessé, a Balaton festői környezete pedig páratlan élményeket és igazi feltöltődést nyújt.

Sió Residence

Építész tervező (engedélyes tervek): Hideg Norbert
Építész tervező (kiviteli tervek):Ványi Zoltán, Gyöngyösi Ádám
Projektigazgató: ifj. Szép István
Projekt-előkészítő: Bana Krisztián  
Építésvezető: Molnár Péter
Mélyépítő projektvezető: Vetési Levente
Elektromos projektvezető: Szász Attila
Gépész projektvezető: Katona Zoltán

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn