Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

CÉGBEMUTATÁS

Dryvit Profi csoportkép

A Dryvit Profi Kft.-t 2005-ben alapítottuk, 100 %-ban magyar tulajdonú építőipari vállalkozásként. Székhelyünk Debrecenben található.

Az elmúlt évek alatt közel 600 sikeres projektet valósítottunk meg, és mára a régió egyik meghatározó generálkivitelező társaságává váltunk. 

Tevékenységi körünk az építőipar szinte minden ágát lefedi a mélyépítéstől a magasépítésig, a tervezéstől az engedélyeztetésen át a kulcsrakész épületek átadásáig, akár komplex üzemeltetéséig.

Jelentős referenciával rendelkezünk országszerte ipari létesítmények, gyártó- és raktárcsarnokok, kereskedelmi és szolgáltatóközpontok, oktatási, kulturális, egészségügyi intézmények, sportlétesítmények, irodaházak, egyéb középületek és lakóépületek kivitelezése terén.

Az építési projektek megvalósítását a megbízó igényeitől függően fővállalkozói, illetve generálkivitelezői formában vállaljuk. Munkánk során minden esetben a korrekt üzleti kapcsolat, a határidők betartása és a magas minőség az elsődleges. Erre garancia összeszokott csapatunk közel húszéves szakmai tudása és tapasztalata, kiterjedt alvállalkozói körünk és számos referenciánk.

Szeretjük az új kihívásokat és folyamatosan keressük a megújulás és fejlődés lehetőségét.

Működésünket a tulajdonosi és vevői elvárások mellett a minőségirányítás, környezetvédelem, munkabiztonság követelményrendszere határozza meg, ennek érdekében integrált irányítási rendszert működtetünk.

Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, melyet a szakma több ízben is elismerésben részesített.

Bana László

ügyvezető

MINŐSÍTÉSEINK
DÍJAINK
GAZDASÁGI ADATOK
Cégcsoport grafikonok
Cégcsoport grafikonok
CÉGADATOK

DRYVIT PROFI Építőipari Szolgáltató Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
4030 Debrecen, Karabély utca 3.
Cégjegyzékszám: 09 09 025799
Adószám: 24880521-2-09

DP CÉGCSOPORT
Az alábbi videóban bemutatjuk, miért szeretünk a Dryvit Profi csapatához tartozni!