Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

ASTRON ACÉLCSARNOKOK

ELŐREGYÁRTOTT ACÉLSZERKEZETŰ ACÉLCSARNOKOK
TERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE
AZ ASTRON EGYÜTTMŰKÖDÉSÉVEL

Az Astron az acélszerkezetű épületek piacvezető európai szállítója. Az előregyártott acélszerkezettel megvalósuló épületek minden fő elemének tervezését és gyártását vállalja (pl.: elsődleges és másodlagos szerkezetek, fal- és tetőrendszerek, kiegészítőelemek, hőszigetelő rendszerek) az egyedi igényeknek megfelelően.
Gyors és kulcsrakész, széles körben felhasználható épületmegoldásokat nyújt ipari létesítmények, logisztikai épületek, kereskedelmi épületek, sport- és szabadidőközpontok, irodák, parkolók, repülőgéphangárok stb. területén.
A Dryvit Profi Kft. az egyik olyan magyarországi vállalat, aki képviselheti az Astron által garantált minőséget.

MIÉRT KIEMELKEDŐ AZ ASTRON ÉPÍTÉSI TECHNOLÓGIA?
SZÉLES KÖRŰ FELHASZNÁLÁS:

Ügyfeleink számára a raktár építésének pontos költségét néhány nap alatt kiszámoljuk, az építészeti megoldásokra vonatkozó javaslatok elkészítését rövid határidővel vállaljuk, így adunk komplett tervezési-szerelési szolgáltatást és kulcsrakész épületeket.

Az Astron rendszernek köszönhetően az építkezés helyszínén nincs vágás, fúrás, mérés, mindez a gyártócsarnokban történik, így az építés könnyű és gyors, a helyszíni költség és az élőmunka pedig minimális.

AZ ASTRONRÓL SZÁMOKBAN
LOGISZTIKAI CENTRUMOK
IRODAÉPÜLETEK
SPORT-ÉS SZABADIDŐS LÉTESÍTMÉNYEK
MEZŐGAZDASÁGI LÉTESÍTMÉNYEK
GYÁRTÓCSARNOKOK