Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Szakértelem, csapatmunka, korrektség = Újabb SPAR, ezúttal Szentendrén

Interspar Szentendre

Minden egyes megbízás az újabb bizalom jele, mely megerősít bennünket abban, hogy a korrektség és lelkiismeretesség „kifizetődik”. A debreceni INTERSPAR színvonalas és rendkívül gyors kivitelezésének elismerése egy újabb felkérés, mely kollégáink eddigi kiemelkedő szakértelmének és munkájának köszönhető. A Mikepércsi úti áruház polcai már feltöltve, még néhány apró simítás és a vásárlók nagy örömére rövidesen megnyit Debrecen második legnagyobb, 4.000 m2 alapterületű INTERSPAR hipermarkete. Korábbi cikkünk itt olvasható: https://dryvitprofi.hu/2023/05/09/5-honapon-belul-felepul-debrecen-masodik-legnagyobb-interspar-hipermarkete/

Ezúttal egy új helyszínen, Szentendre meghatározó forgalmi csomópontjában, a HÉV- és buszvégállomás szomszédságában, a korábban leégett SPAR-tól mintegy száz méterre építjük fel az új áruházat, több mint 1.000 m2 alapterületen. Vásárlótere ugyanakkora lesz, mint a régi üzleté, de a nagyobb belmagasság, illetve korszerűbb építészeti megoldásoknak köszönhetően tágasabbnak tűnik majd.

Interspar Szentendre

Az új SPAR-szupermarketet a hozzá tartozó felszíni parkolókkal és mélygarázzsal terveink szerint 2024. év végén adjuk át a vásárlók részére. Bízunk abban, hogy a SPAR Magyarország Kft. magas szintű elvárásainak a szentendrei áruház színvonalas kivitelezése során is meg tudunk felelni.

Projektvezető: Antal László
Projekt-előkészítő: Szolnoki Gergő
Építésvezető: Kovács Csaba
Elektromos projektvezető: Iszály Mihály
Gépész projektvezető: Katona Zoltán
Acélszerkezeti projektvezető: Kazai János
Szakipari projektvezető: Szép Gábor, Józsa Sándor
Felelős műszaki vezető: Kovács Csaba

Címkék:

Megosztás:

Címkék:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn