Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

6 hónapon belül felépül Debrecen második legnagyobb Interspar hipermarkete

Debrecen Spar tervrajz

Debrecen forgalmas kivezető főútja mellett, a Mikepércsi út – Leiningen utca találkozásánál nyílik meg a Malompark INTERSPAR áruház után a város második legnagyobb, 4.000 m2 alapterületű INTERSPAR hipermarketje.

Az új üzlet a Kerekestelep szélén, a C+C raktáráruház épületében – annak teljes belső átalakításával és korszerűsítésével – valósul meg. Gyakorlatilag mindent szerkezetig vissza kell bontani ahhoz, hogy teljesen új elrendezéssel néhány hónapon belül megnyílhasson a SPAR Csoport új áruháza.

A teljes átépítésig csupán 6 hónap áll rendelkezésünkre, ezért nagyon fontos az egyes munkarészek pontos ütemezése, és az alvállalkozók időbeni összehangolása. A munkaterületet május elején vettük át, és a belső részek bontása meg is kezdődött. Természetesen a gépészeti- és elektromos rendszer is teljesen új lesz, a legkorszerűbb energetikai igényeknek megfelelően.

Jelentősen átalakul a parkolás rendje és a belső úthálózat, a meglévő zöldfelületek is kibővülnek, igényes fásítással.

Az új hipermarket a repülőtérrel szemközti SPAR szupermarketnél lényegesen nagyobb eladótérrel, több parkolóval és szélesebb áruválasztékkal – élelmiszerek, ruházat, játékok, elektronikai cikkek – rendelkezik majd, és a városközpont felől érkezőknek kevesebbet kell autózniuk a bevásárláshoz. Ráadásul a déli ipari parkba betelepülő vállalkozások munkavállalói is jelentős vásárlóerőt generálnak majd. Ezért is döntött úgy a SPAR, hogy a legújabb áruházát idetelepíti.

A SPAR Magyarország Kft. a nemzetközi élelmiszer-üzletlánc magyarországi tagvállalataként több mint nyolc éve tartozik visszatérő partnereink közé. Az első megbízást 2015-ben kaptuk, amikor a Nagy Lajos király téri SPAR szupermarketet újítottuk fel Debrecenben. Együttműködésünk azóta is folyamatos, az ország különböző pontján – Józsán, Nyíregyházán, Sajószentpéteren, Nyírbátorban, Egerben, Szolnokon, Miskolcon, Budapesten – számos üzlet a mi kezeink között szépült meg.   

Az új hipermarket lesz városunkban a negyedik, országos szinten pedig a tizenötödik olyan SPAR áruház, melynek felújítása a Dryvit Profi nevéhez köthető.

Néhány érdekesség a (DE)SPAR-ról:

Az első áruház DESPAR néven nyitott meg 1932-ben, Amszterdamban, ami a cég jelmondatát fedő mozaikszóból fakad: Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig, azaz: „Egyetértő együttműködés által mindenki folyamatosan profitáljon”.

Jelképe és egyben logója a fenyő, ugyanis a DE SPAR betűszó holland jelentése: FENYŐ. Alapszínei a piros, fehér, zöld, melyek a tisztaságot és frissességet szimbolizálják. 

Kabalafigurája az „Árzabáló” – zöld színű, Euro alakú figura –, ami rendszeresen jelenik meg reklámokban, reklámújságokban.

A SPAR Csoport több szempont együttes figyelembevételével dönt arról, mely helyszíneken bővíti élelmiszer-kereskedelmi láncát. Ilyen szempont például az áruház városon belüli elhelyezkedése, illetve az áruház vonzáskörzetének lakosságszáma. Ennek megfelelően választja ki a többféle áruháztípus közül az adott területre a legalkalmasabbat, és határozza meg annak áruválasztékát.

Üzlettípusok Magyarországon: SPAR szupermarket, City SPAR szupermarket, INTERSPAR hipermarket, OMV SPAR express, SPAR market, SPAR partner stb.. Ezek közül az INTERSPAR hipermarket a SPAR áruházlánc legnagyobb alapterületű üzlettípusa.

Projektvezető: Antal László

Projekt-előkészítő: Kun Levente

Építésvezető: Balla Mihály, Józsa Patrik, Bana Krisztián

Elektromos projektvezető: Szász Attila

Gépész projektvezető: Katona Zoltán

Mély- és útépítés: Vetési Levente

Acélszerkezeti projektvezető: Kazai János

Felelős Műszaki Vezető: Nagy Zoltán

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn