Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Már Siófokon is építünk –
Hamarosan indul a Sió Residence kivitelezése

Sió Residence

Megbízónk megelégedését igazolja vissza, hogy a Debrecen, Mester utcán felépült Mester Residence apartmanhotel színvonalas kialakítását követően nem sokkal újabb megbízást kaptunk üzleti partnerünktől.  

A Sió Residence Siófokon, a Balaton-parttól és a városközponttól rövid sétára, közvetlenül a Sió partján épül fel. A kiváló fekvéssel rendelkező szálló második otthont kínál az ott lakók számára, akik egész évben élvezhetik a csendes, nyugodt, zöld környezetben kialakított, korszerű apartmanok kényelmét.

A háromszintes (földszint + I. emelet + II. emelet), liftes apartmanhotelt letisztult formák és minimalista stílus jellemzik. A terület alakja miatt az épület alaprajzilag „A” betűre emlékeztető formát kapott. A szállóépület átriumos, középfolyosós épület, két épületszárnnyal. A szárnyak között nappali terek, a két szárnyban szobák és egyéb kiegészítőfunkciók kapnak helyet.

A saját parkolóval rendelkező Sió Residence-ben 40 db, minden igénynek megfelelő, kényelmes szobát alakítunk ki, melyekhez saját fürdőszoba, előtér és terasz is tartozik, szintenként konyha-étkezővel, mosókonyhával, társalgóval, recepcióval. A vendégek komfortérzetét a vízpart és a belváros nyújtotta szórakozási lehetőségek, éttermek, kávézók és egyéb szolgáltatások teszik teljessé.

A belső terek a Mester Residence apartmanszállóhoz hasonlóan magas minőségben és igényes anyaghasználattal kerülnek kialakításra.  

A Sió Residence kivitelezési munkái hamarosan megkezdődnek.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn