Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Új korszak veszi kezdetét –
Elstartolt a debreceni BMW-gyár
három épületének kivitelezése

BMW munkaterület átvételi ünnepség

2023. szeptember 18-án ünnepélyesen is átvettük a munkaterületet az Észak-Nyugati Gazdasági Övezetben jelenleg épülő BMW-gyár 400 hektáros fejlesztési területén, ahol már meg is kezdődtek a kivitelezési munkák. 5.000 m2 alapterületen alakítunk ki disztribúciós irodát, tesztpályaműhely-, valamint indítóközpont-épületet, jövő évi átadással. Korábbi cikkünk itt olvasható: Újabb mérföldkőhöz érkeztünk – a világ vezető prémiumautó-gyártója, a BMW is bennünket választott

Az ünnepi eseményen a BMW Group részéről többek között Christian Werba projektigazgató és Juergen Hartmann, az összeszerelő üzem vezetője, illetve a projektmenedzsmenttel megbízott CÉH zRt. és a Dryvit Profi Kft. képviselői vettek részt.

A BMW Group vezetői kiemelték, hogy a helyi vállalatok – különösképpen a Dryvit Profi – szerepe rendkívül fontos a beruházás megvalósításának és későbbi fenntartásának szempontjából.

A debreceni BMW-gyár építése Magyarország gazdaságtörténetének harmadik legnagyobb beruházása. Éppen ezért fontos mérföldkő és igazi kihívás számunkra, hogy a BMW Manufacturing Kft. által megfogalmazott szigorú feltételeknek és előírásoknak megfelelve egy ilyen egyedülálló projektben bizonyíthatjuk be szakmai tudásunkat, felkészültségünket és tapasztalatunkat, bízva abban, hogy hosszú távú és mindkét fél számára előnyös stratégiai partnerséget sikerül kialakítani megbízónkkal.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn