Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk – a világ vezető prémiumautó-gyártója, a BMW is bennünket választott

Dryvit Profi sisak

Az elmúlt évek során a régió egyik meghatározó generálkivitelezőjévé váltunk. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy olyan kiemelkedő partnerek bizalmát nyertük már el, mint a Debreceni Egyetem, Unilever, SPAR, Thyssenkrupp, Richter, TEVA, National Instruments.

Most újabb mérföldkőhöz érkeztünk, ami még nagyobb szakmai kihívást jelent számunkra. Hamarosan bekapcsolódunk a világ vezető prémiumautó-gyártója, a BMW Group debreceni gyárának építési munkálataiba. Az Észak-Nyugati Gazdasági Övezetben felépülő leendő csúcstechnológiás gyáregység első kivitelezési munkái már 2022-ben megkezdődtek, és azóta egymást követően, folyamatosan rajzolódnak ki az egyes épületek kontúrjai. 

Szakmai csapatunk disztribúciós iroda, kiszolgálóépület és ipari csarnok épületének kivitelezését valósítja meg, 2024. évi átadási határidővel. A munkálatok hamarosan megkezdődnek.

Elismerés számunkra, hogy társaságunk, a Dryvit Profi Kft. megfelelt a BMW Manufacturing Kft. által megfogalmazott szigorú gazdasági, szervezeti és minőségi feltételeknek, és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a világ egyik legkorszerűbb technológiáját befogadó épületegyüttes kivitelezésében veszünk részt.

Projektvezető: Tordai Pál

Projekt-előkészítő: Forgó Ákos

Építésvezető: Kovács Csaba, Kunkli Imre

Acélszerkezeti osztályvezető: Kazai János

Gépész projektvezető: Katona Zoltán

Elektromos projektvezető: Szász Attila

Felelős műszaki vezető: Papp Csaba

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn