Évente sokmillió ropogós falat gördül le a Marnevall gyártósorairól. A dinamikus fejlődést mutatja, hogy a gyorsfagyasztott húskészítményeket – köztük a népszerű Ripp-Roppot is – gyártó magyar vállalkozás egyre nagyobb szeletet hasít ki a hazai és külföldi élelmiszerfeldolgozó iparágból. A növekvő gyártókapacitás miatt a Marnevall vezetősége úgy döntött, hogy a törökszentmiklósi üzemét több ütemben bővíti.
Társaságunk tavasszal kezdte meg a fejlesztés 1. ütemét, mely során a meglévő üzemi épülethez egy készáru-hűtőcsarnokot, valamint egy hűtött alapanyagraktárat építünk, 800 m2 alapterületen.
Korábbi cikkünk itt olvasható: https://dryvitprofi.hu/2023/03/10/ujra-bennunket-bizott-meg-az-europa-szerte-ismert-tranzit-csoport-tagja-ezuttal-a-marnevallnak-epitunk/
Időközben – a megbízóval kialakult jó partneri együttműködésnek köszönhetően – újabb felkérést kaptunk a 2. ütem kivitelezésére vonatkozóan, ezúttal már egy közel 2.000 m2 alapterületű készáru-hűtőcsarnokkal bővítjük az üzemet.
Örülünk annak, hogy ismét lehetőséget kaptunk arra, hogy szakértelmünket megbízónk számára ebben a projektben is megmutassuk.
Projektvezető:Vetési Levente
Építésvezető:Jacsó Péter, Székelyhidi András
Gépész projektvezető: Brandner József
Elektromos projektvezető: Prekopcsák Zoltán
Acélszerkezeti osztályvezető: Kazai János
Felelős műszaki vezető: Nagy Zoltán