Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Újra bennünket bízott meg az európa-szerte ismert Tranzit csoport tagja – ezúttal a Marnevallnak építünk

Marnevall tervrajz

Az európai baromfiipar egyik legmeghatározóbb szereplőjeként számontartott Tranzit Csoport részére a közelmúltban adtuk át Nyírmihálydiban új, 125 férőhelyes munkásszállóját.

Nem sokkal az épület átadása előtt újabb megbízást kaptunk a cégcsoporttól. Úgy gondoljuk, hogy az apartmanház felépítése során megszerzett bizalom azt eredményezte, hogy a Tranzit Csoport is csatlakozott az elégedett, visszatérő partnerek táborához.

Most a gyorsfagyasztott húskészítményeket, többek között a népszerű Ripp-Roppot is gyártó Marnevall törökszentmiklósi csarnokát bővítjük egy új készáru-hűtőcsarnokkal, valamint egy hűtött alapanyagraktárral. A terület átvétele megtörtént, a munkálatokat napokon belül el is kezdjük.

A teljes körű kivitelezés magában foglalja több meglévő épület bontását, új hűtőcsarnok és alapanyagraktár, valamint az ehhez kapcsolódó közmű- és útépítést.

Bízunk abban, hogy szakmai tudásunkkal és minőségi munkánkkal mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy a Marnevall gyártósorairól egy év múlva még több ropogós falat gördüljön le.

Ahogyan az immáron ötszörös Superbrands díjas Marnevallnak, a Dryvit Profi csapatának is azonos a küldetése; az üzleti világban magas minőséget képviselni és értéket teremteni.

Tervező: Pap Tibor

Műszaki ellenőr: Fehér Tamás Barna

Projektvezető: Vetési Levente

Építésvezető: Jacsó Péter

Gépész projektvezető: Brandtner József

Elektromos projektvezető: Prekopcsák Zoltán

Acélszerkezeti osztályvezető: Kazai János

Felelős műszaki vezető: Nagy Zoltán

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn