Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Azonos értékek, közös célok – Európa piacvezetője, az Astron után a Brucha is csatlakozott együttműködő partnereink köréhez

BRUCHA

Magas minőség, innováció, dinamikus fejlődés, korrektség, megbízhatóság – Európa meghatározó osztrák szendvicspanelgyártója, a BRUCHA alapértékei.

A név mára nemcsak az európai termékszegmensben vált fogalommá; a BRUCHA prémiumminőségű, környezetbarát termékei már az amerikai és ázsiai piacot is meghódították.

A vállalat – kelet-magyarországi expanziója során – a Dryvit Profi Kft.-ben látta meg azt az együttműködési lehetőséget és korrekt hozzáállást, amelynek alapját a közös alapértékek adják. A tárgyalások során bebizonyosodott, hogy mindkét fél hasonló cégfilozófia mentén gondolkodik, amelyben elsődleges szerepet kap a megbízhatóság, a kiszámíthatóság, a hitelesség, a magas színvonalra, valamint a folyamatos fejlődésre és megújulásra való törekvés.

Az együttműködési megállapodás célja, hogy közös összefogással további európai gyártókat és beszállítókat vonzzunk a régióba.

A BRUCHA szlogenje: „Panel, ami összeköt.” Bízunk abban, hogy ezzel az együttműködéssel a közös értékek is összekötnek bennünket, és ahogyan egyre több Európa-szerte ismert cég bennünket választ, a BRUCHA is az elégedett üzleti partnereink számát gyarapítja.  

A BRUCHA vállalat bemutatása:

A 75 éves múltra visszatekintő cég egy osztrák családi vállalkozásból nőtte ki magát, és mára Európa meghatározó prémiumgyártójává vált.  Kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az első osztályú termékminőségre, az innovációra és az ökológiai lábnyom csökkentése érdekében a karbonsemlegességre.

Jelentős referenciával rendelkezik többek között az élelmiszer-, jármű-, hadiipar és logisztika területén. Neves megrendelői a SPAR, Pick, Wiesbauer, Volkswagen, Mercedes-Benz, Rheinmetall.

A széles körben felhasználható, illetve egyedi igényekre szabható BRUCHA tető-, fal- és homlokzati paneleket elsősorban hűtő-, fagyasztóterek, ipari- és mezőgazdasági csarnokok, illetve raktárak építésénél alkalmazzák.

Fotók a BRUCHA panellel készült belgrádi KLP logisztikai park épületéről

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn