Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Szakmai versenyt rendeztek a Dryvit által készített új húsipari csarnokban

dsc6353

Országos húsipari termékgyártó versenyt szerveztek a Hajdúhús új csarnokában. Kelet-Magyarország legjelentősebb húsipari vállalkozásának meglévő telephelye egy több mint 8000 m2-es csarnokkal bővült, amely otthont adott a Szakma Kiváló Tanulója versenynek.

Büszkén mutatjuk meg az új csarnokunkat, és a Dryvit is büszkélkedhet vele – mondta Papp István, a Hajdúhús 2000 Kft. tulajdonosa. Az ötvenéves szakmai tapasztalattal rendelkező ügyvezető hozzátette azt is, hogy Magyarországon egyedülálló üzem épült Debrecenben, és „nagyon elégedettetek vagyunk a Dryvit Profi munkájával”.

Az üzem különlegessége a sokkoló hűtőtér, ahol mínusz 40 fokon, hirtelen fagyasztják a feldolgozott hústerméket, a raktárterekbe pedig cseh technológia alapján, egyedülálló mozgóállványos rendszer kapott helyet.

„Eddigi munkáink során még sosem építettünk egy épületbe ilyen nagy mennyiségű panelt, csaknem 14 ezer négyzetmétert” – mondta Koroknai Attila projektvezető. Egyedi altalajfűtési technológiát használtunk az épület kivitelezésekor, ugyanis figyelembe kellett venni, hogy a hűtőházban -40 fok lesz. Az üzemben az élelmiszeripari előírásoknak megfelelően minden rozsdamentes anyagból készült. Az épület egyharmadában pedig HTC Superfloor csúcsminőségű csiszolt beton ipari padlót készítettünk, amelynek köszönhetően a padló erősebbé, kopás- és porlódásmentessé vált.

A nyolcezer négyzetméteres csarnok egyik felében hűtőház, a másik részben pedig egy csontozó-darabolóüzem kapott helyet.

Projektvezető: Koroknai Attila

Projekt előkészítő: Szilágyi Dávid

Építésvezető: Vas Gyula, Szép Gábor

Gépész projektvezető: Katona Zoltán

Elektromos projektvezető: Csuka Lajos

Acélszerkezeti szakértő: Vári Péter, Kazai János

Fotó: Zelenka Attila

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn