Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

D-Loft Irodaház – inspiráló környezet kis- és nagyvállalkozásoknak is

loft-tisza

Júniusban elkezdődik a Dryvit Profi Kft. új, nagyszabású beruházása, a D-Loft Irodaház kialakítása, amely a Magyar Gördülőcsapágy Művek régi gyárépületében kel majd életre, több mint 40 000 m2-es bérelhető területtel.

Elképzelésünk szerint a D-Loft Irodaházban szeretnénk az épület indusztriális hangulatát megtartani a hatalmas osztatlan tereknek, a nagyméretű ablakoknak, a látszó gépészeti elemeknek és beton felületeknek köszönhetően, ugyanakkor a 21. század igényeinek megfelelve mindezt egy modern, minőségi anyagokkal felújított belső térrel emelnénk magasabb szintre.

A szabad térfelhasználás lehetőséget ad arra, hogy az irodaházban az akár néhány fős, helyi vállalkozásoktól kezdve a nagy létszámú, multinacionális cégekig, bárkinek ki tudjuk alakítani a számára legmegfelelőbb irodát. Célunk, hogy egy olyan irodaházat hozzunk létre, ahol a különböző cégek inspiráló és szakmailag diverz környezetben dolgozhatnak, biztosítva számukra egy csatornát az együttműködéshez és a további célok eléréséhez.

Több multinacionális nagyvállalat is jelezte már helyigényét a D-Loft Irodaházba, melléjük szeretnénk meginvitálni a debreceni kisvállalkozásokat, egyéni vállalkozókat. Egy olyan környezetet teremtünk, ahol például könyvelő irodák, informatikai cégek, szabadúszó fejlesztők, programozók, designerek, start upok, de akár ügyvédi irodák, vagy tanácsadó cégek a Szilícium-völgy effektushoz hasonlóan a tudás korlátlan áramoltatása révén a saját tevékenységükön túl hatással lehetnek egymásra is. Tehetik mindezt olyan nagyvállalkozások mellett, akik potenciális nyugat-európai kapcsolatokkal is rendelkeznek.

Az első ütem építési munkálatai júniusban kezdődnek és 2021 második negyedében készülnek el. Ez több mint 10.000 m2 irodaterületet, egy rendezvényközpontot, éttermet, edzőtermet, és egy magas technológiai háttérrel rendelkező adatközpont kialakítását foglalja majd magába.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal!

Krizsán Gábor

DP Global Service Kft., Bérbeadási és üzemeltetési igazgató

+36 (70) 908 8707

gabor.krizsan@dryvitprofi.hu

 

Dr. Bana Kristóf

DP Leasing Kft, Ügyvezető

+36 (30) 924  3817

kristof.bana@dryvitprofi.hu

A DP Global Service Kft és a DP Leasing Kft a Dryvit Profi Kft mellett a DP cégcsoport tagjai.

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn