Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Hamarosan költözhetnek az első bérlők az AGORA irodaházba

dsc0012-kicsi

2018 nyarától figyelhettük, ahogy Debrecen belvárosában elkezdett kiemelkedni a házak között az AGORA Office, prémium kategóriás irodaház, amely a Dryvit Profi Kft saját beruházásaként valósul meg.

 

Az 5 szintes (pince, földszint és három emeleti szint) épületbe idén ősszel már be is költözhetnek az első bérlők. Az irodaház világos és tágas terekkel, energiatakarékos és korszerű építészeti megoldásokkal várja a bérbe vevőket. A flexibilisen kialakítható belső térnek köszönhetően a cégek egyedi igényeikre szabhatják a kívánt területet, így az alkalmas lehet akár teljesen nyitott, vagy akár több, kisebb irodát magába foglaló megoldásokra is.

Az irodaház a város központjában helyezkedik el, helyi és távolsági tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető, 300 méteres környezetében pedig minden szolgáltatás megtalálható, amire a hétköznapok során szükség lehet.

Az 1. ütem végéhez közeledve, indítjuk az irodaház 2-es ütemét, amivel kiegészülve összesen 15 000 m2-re bővül majd az irodakomplexum.

A büszke Dryvit Profi csapat, akiknek a keze által megvalósult az épület:

www.agorairodahaz.hu

Építésztervező: Kováts Ákos

Felelős tervező: Ványi Zoltán (Dryvit Profi Kft)

Projekt-, és építésvezető: Zelenka Attila

Elektromos projektvezető: Szász Attila

Gépész projektvezető: Katona Zoltán

Felelős műszaki vezető: Papp Csaba

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn