Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Részt vettünk a „JövőKép Expo – Képzés és Karrier a KKV Szektorban” kiállítás és konferencián

KKV Szektor kiállítás

A Dryvit Profi Kft. is képviseltette magát a 2024. április 4-én Debrecenben, a Kölcsey Központban megrendezésre kerülő „JövőKép Expo – Képzés és Karrier a KKV Szektorban” című rendezvényen, melynek célja a Debreceni Szakképzési Centrum, a helyi kis- és középvállalkozások és a tanulók közötti szakmai és képzési együttműködés megerősítése.

A kiállítással egybekötött konferencia lehetőséget teremtett a vállalkozásoknak a bemutatkozásra és toborzásra, míg a tanulóknak egyedülálló alkalmat kínált a szakmai ismereteik elmélyítésére és a lehetséges karrierlehetőségek felfedezésére.

KKV Szektor kiállítás

A pódiumbeszélgetéseken az építőipari-, termelő- és szolgáltató-/kereskedelmi szektor vállalkozásainak képviselői oszthatták meg gondolataikat egymással és a karrierjük előtt álló fiatalokkal.

KKV Szektor kiállítás

Bana László, a Dryvit Profi Kft. ügyvezetője a helyi kis- és középvállalkozások munkaerőpiacon betöltött szerepét hangsúlyozta. Kiemelte, hogy a szorgalom, a kitartás, a munka iránti elkötelezettség mind olyan emberi érték, amely megalapozhatja a pályakezdő fiatalok szakmai fejlődését, sikerét és hosszú távú, stabil munkahelyét.

A „multi vagy kkv” kérdésre hangsúlyozta, hogy egy kkv-nál a családias hangulat, a kollégákhoz való személyes kötődés és ragaszkodás, az emberközpontúság „versenyelőnyt” jelenthet egy multival szemben.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn