Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Határidő előtt adtuk át a Debreceni Egyetem Böszörményi úti, megújult tornacsarnokát

Debreceni Egyetem Bösz. úti tornacsarnok

„Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a tornacsarnok megújulásának résztvevői lehettünk! Rengeteg sportsikernek volt az épület már tanúja, és hála az egyetemi vezetőség sport iránti elkötelezettségének, még számtalan jövőbeli sikernek is tanúja lesz! Nagyon köszönöm minden résztvevő lelkiismeretes munkáját, melynek eredményeképpen határidő előtt elkészült a felújítás!” – ifj. Szép István projektigazgató szavai az újonnan átadott, Kecskeméti János Tornacsarnok felújítása kapcsán.

A munkálatok során egy olyan magas minőségű sportburkolatot fektettünk le, amely a nemzetközi sportszövetségek által előírt, legszigorúbb előírásoknak is megfelel. A tornacsarnok teljes festését elvégeztük, új labdafogó hálókat helyeztünk el és a világítást is teljeskörűen felújítottuk.

Mindez a 2024-es Európai Egyetemi Játékok szempontjából is lényeges, ugyanis a Kecskeméti János Tornacsarnok lesz az egyik kiemelt edzőközpont. Az új pályát Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja és Balogh László, a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézetének (DESKI) igazgatója „avatta fel”.

Projektigazgató: ifj. Szép István

Fotók a felújítás előtti állapotról

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn