Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Ünnepélyes alapkőletétel – A Dryvit Profi csapata építi a szentendrei SPAR szupermarketet

Spar Szentendre alapkőletétel

A debreceniek után a szentendreiek álmát váltjuk valóra.

Éppen három hónap telt el azóta, hogy átadtuk Debrecen második INTERSPAR hipermarketét. A rekordidő alatt felépült és a mai kor igényeinek megfelelő, korszerű áruházban 2 600 m2 alapterületen, mintegy 20 000 féle termék közül válogathatnak a vásárlók.

A partneri együttműködés 2024-ben is folytatódik. Ezúttal Szentendre fontos közlekedési csomópontjában, a HÉV-végállomásnál építjük fel a SPAR új, több mint 2.000 m2 alapterületű szupermarketét, a hozzá tartozó mélygarázzsal és felszíni parkolókkal.

A 2024. február 20-án tartott ünnepélyes alapkőletételen elhangzott, hogy a 2021-ben leégett SPAR üzlet katasztrófája egyúttal lehetőséget is teremtett, hiszen a város vezetésének régóta szándéka volt a HÉV-állomás környékének megújítása és egy korszerű közlekedési, kereskedelmi csomópont kialakítása. A fejlesztés érinti az új áruház környezetét is, ahol megújul és kibővül a jelenlegi közterületi parkoló, sétány épül a HÉV-végállomás irányába, megújulnak a zöldfelületek, és egy parkot is kialakítanak.

Megtisztelő feladat, hogy a Dryvit Profi csapata egy ilyen kiemelt jelentőségű – a város hosszú távú városrehabilitációs fejlesztési koncepciójába illeszkedő – projektben vállal meghatározó szerepet.

Az új szentendrei SPAR szupermarketet 2025. év elején adjuk át – reményeink szerint – megbízónk és a vásárlóközönség legnagyobb megelégedésére.

Fotók: spar.hu

Projektvezető: Antal László
Projekt-előkészítő: Szolnoki Gergő
Építésvezető: Kovács Csaba
Elektromos projektvezető: Iszály Mihály
Gépész projektvezető: Katona Zoltán
Acélszerkezeti projektvezető: Kazai János
Szakipari projektvezető: Szép Gábor, Józsa Sándor
Felelős műszaki vezető: Kovács Csaba

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn