Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Épp olyan, mint a terveken – Átadtuk a Pásti utcai megújult OTP bankfiókot

OTP Bank Pásti utca

Színvonalas kialakítás, modern környezet, letisztult dizájn és a legkorszerűbb szolgáltatások jellemzik az OTP Bank felújított debreceni bankfiókját.

A több mint 1.000 m2 alapterületű, két szinten elhelyezkedő, Pásti u. 1-3. szám alatti belvárosi bankfiókot kiváló minőségben, mindössze 6 hónap kivitelezési idővel adtuk át visszatérő partnerünk, az OTP Bank részére.

OTP Bank Pásti utca

A fiók épületének alaprajzi elrendezése és ennek megfelelően a belső terek kialakítása maximálisan igazodik az utóbbi évek megváltozott ügyfélszokásaihoz. A teljes körű felújítás eredményeképpen a földszinti előtérben önkiszolgáló zóna, az ügyféltérben gyorspult, tanácsadói munkahelyek, zárt tanácsadói irodák kaptak helyet, mind segítve a gördülékeny, diszkrét és otthonos környezetben történő ügyintézést.

OTP Bank Pásti utca

Az elmúlt év nyarán átadott Hatvan utcai OTP bankfiók után ezúttal is méltón képviseltük a Dryvit Profi által garantált legjobb minőséget, megfelelve a Magyarország piacvezető bankja által megfogalmazott legmagasabb szintű elvárásoknak.

Projektvezető: Tóth-Szilágyi Zita
Építésvezető: Homola Gábor, Antal Péter, Dremák Dániel
Elektromos projektvezető: Pál Tamás
Gépész projektvezető: Brandtner József
Szakipari projektvezető: Szép Gábor
Felelős műszaki vezető: Nagy Zoltán

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn