Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Újabb gombostűt szúrtunk le a térképen – Megszépül a békéscsabai OTP bankfiók is

békéscsabai OTP

Az OTP Bank az ország számos pontján modernizálja bankfiókjait annak érdekében, hogy – lépést tartva az utóbbi évek felgyorsult digitalizációs folyamataival – ügyfeleit minél magasabb színvonalon tudja kiszolgálni.

Az OTP Bank arculatának megfelelően újul meg és korszerűsödik a Békéscsaba belvárosában található, több mint 1.000 m2 alapterületű bankfiók is. A Szent István tér 3. szám alatti, több szinten működő egység átalakítási munkálatait októberben kezdtük meg. A kivitelezés elején a szerkezeti és homlokzati falakon és belső lépcsőn kívül gyakorlatilag mindent el kellett bontani. A belső terek új padló- és falburkolatot kapnak, kicseréljük a homlokzati és belső nyílászárókat, megújul az elektromos- és gépészeti rendszer, modern bútorok kerülnek beépítésre. A földszinti portál, a homlokzat egy része és a cégfelirat is megszépül.

Társaságunk már a Debrecen, Hatvan utcai és Pásti utcai OTP bankfiók felújítása során bebizonyította, hogy a Magyarország piacvezető bankja által támasztott magas szintű követelményeknek is meg tud felelni.

Bízunk abban, hogy a korszerűsített békéscsabai bankfiókot nemcsak megbízónk, hanem a bank munkatársai és ügyfelei is örömmel és megelégedéssel veszik birtokukba 2024 tavaszán. A békéscsabai OTP bankfiók belső terei is az alábbiakhoz hasonlóan újulnak meg: 

Projektvezető: Miklóssy Judit
Építésvezető: Balla Mihály
Elektromos projektvezető: Iszály Mihály
Gépész projektvezető: Brandtner József
Szakipari projektvezető: Szép Gábor, Józsa Sándor

Címkék:

Megosztás:

Címkék:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn