Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Az Aldi International IT Services Kft. az Agora Irodaházat választotta új informatikai szolgáltatóközpontjának létrehozására

Agora irodaház

Különleges megtiszteltetés, hogy az Aldi International IT Services Kft. a DP cégcsoport tulajdonában lévő belvárosi, prémiumkategóriás Agora Irodaházat választotta globális informatikai szolgáltatóközpontjának helyszínéül Debrecenben.

Az Aldi teljes globális hálózatát, több mint 200.000 munkavállaló, több mint 7.000 bolt és 80 logisztikai központ működéséhez szükséges IT munkákat fogják innen kiszolgálni.

A szolgáltatóközpont 2023. október 30-án, hétfőn tartott ünnepélyes átadóján beszédet mondott Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Pósán László, országgyűlési képviselő, Papp László, Debrecen polgármestere, Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója és Szabados Gábor, az ALDI International IT Services Kft. ügyvezető igazgatója.

A DP cégcsoport által két ütemben felépített Agora „A” kategóriás irodaház Debrecen szívében található, és több mint 10.000 m2-en nyújt irodaterületet azon bérlők számára, akik a prémiumminőséget és az irodakomplexum által nyújtott színvonalas szolgáltatásokat választották.

Agora irodaház belső

Jelenleg az irodaház teljes alapterülete bérbe van adva, és a jövőben lejáró bérleti szerződések miatt a kiköltöző cégek helyére már 2025. évre vonatkozóan is sorban állás van.

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn