Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Elnyertük Magyarország piacvezető bankjának bizalmát – Javában tart a Pásti utcai OTP bankfiók korszerűsítése

OTP Pásti utca

Otthonosság, diszkréció, ügyfélközpontúság – Az OTP Bank a digitális bankolás térnyerése következtében megváltozott ügyféligények miatt sorra alakítja át és korszerűsíti bankfiókjait.

A Hatvan utca 2-4. szám alatti debreceni fiók felújítási munkálatainál bebizonyítottuk, hogy Magyarország legnagyobb bankja magas szintű elvárásainak is meg tudunk felelni.

Alig zajlott le az ünnepélyes átadó június közepén, máris megkezdtük a Pásti utca 1-3. szám alatt lévő pénzintézet átalakítását.

A Hatvan utca – Pásti utca sarkán elhelyezkedő belvárosi fiók több mint 1.000 m2-en, 6 hónap alatt, az OTP Bank arculatának megfelelően újul meg és korszerűsödik.

Az épület földszinti előterében 24 órás zónát, az ügyféltérben gyorspultot, tanácsadói munkahelyeket, valamint zárt tanácsadói irodákat, tárgyalókat és egyéb helyiségeket alakítunk ki. Az I. emeleten a zárt tanácsadói munkahelyeken felül irodák, tárgyalók, teakonyha és mosdók kapnak helyet.

A digitális ügyintézést támogató, innovatív eszközökkel felszerelt modern bankfiókot előreláthatólag 2023. év végén adjuk át az OTP Bank részére.

Projektvezető: Tóth-Szilágyi Zita
Építésvezető: Antal Péter, Homola Gábor
Elektromos projektvezető: Pál Tamás
Gépész projektvezető: Brandner József
Gépész építésvezető: Dremák Dániel
Szakipari projektvezető: Szép Gábor
Felelős műszaki vezető: Nagy Zoltán

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn