Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Ütemterv szerint halad az Agro Szika csarnok
kivitelezése a debreceni Déli Ipari Parkban

Agro Szika csarnok látványterv

Alig két hónapot kell várni, hogy a komoly gépparkkal rendelkező Agro Szika Kft. új lakatosműhelyében megkezdődjön a cég saját teherszállító- és munkagépeinek karbantartása, szervizelése, valamint alkatrészeinek gyártása.  A tervezett 1.300 m2 alapterületű – irodaházat, lakatosműhelyt és raktárat magában foglaló – kétszintes épület az ehhez szükséges technológia befogadására, valamint a gépek, berendezések beépítésére és elhelyezésére is alkalmas lesz.

Agro Szika csarnok látványterv

Koroknai Attila projektvezető összefoglalta, hogy a kivitelezés 2023. március elején kezdődött el és az épület szűk két hónap alatt elérte legmagasabb pontját.

A következő ütemben az építőmesteri munkák mellett a szakipari munkák is beléptek a kivitelezési folyamatba. Megtörtént az acélszerkezetek beépítése, a tetőszintet lezáró teherhordó trapézlemez fedése, illetve a homlokzati szendvicspanelek és homlokzati nyílászárók beépítése. Augusztusra a szigetelési munkákkal a tetőszint lezárása teljessé vált.

Jelenleg a belső épületgépészeti, épületvillamossági, szárazépítészeti munkák folynak, valamint a lakatosműhely ipari padlójának 1. üteme is elkészült.

„Az épületen kívül is látványos a változás, itt a külső közmű és úthálózat kialakítását végezzük. Várhatóan 2023. utolsó negyedévében átadjuk a megrendelőnk által megálmodott, minden igénynek megfelelő, korszerű telephelyüket” – tette hozzá Karika Csaba építésvezető.

Agro Szika csarnok látványterv

Projektvezető: Koroknai Attila
Projekt-előkészítő: Szilágyi Dávid
Építésvezető: Karika Csaba
Elektromos projektvezető: Prekopcsák Zoltán
Gépész projektvezető: Szakállas Gyula
Acélszerkezeti projektvezető: Kazai János
Szakipari projektvezető: Szép Gábor

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn