Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Magyarország legnagyobb bankját is visszatérő partnereink között köszönhetjük – a Hatvan utcai fiók után a Pásti utcai egység is velünk korszerűsödik

Hatvan utcai OTP

A közelmúltban adtunk hírt arról, hogy az Év irodája versenyben a kivitelezésünkben megvalósult nyírbátori Unilever irodaépülete lett az Év ipari irodája kategória első helyezettje 2022-ben: https://dryvitprofi.hu/a-2022-ev-irodaja-palyazatan-az-ev-ipari-irodaja-kategoria-gyoztese-a-dryvit-profi-kft-kivitelezeseben-megvalosulo-unilever-nyirbatori-uzemenek-irodaja-lett/

Ez a szakmai díj a projektben részt vevők magas minőségű munkájának elismerése.

A Debrecen, Hatvan utca 2-4. szám alatti OTP bankfiók felújításával egy újabb lehetőséget kaptunk arra, hogy bebizonyítsuk, nemcsak az Európa-szerte ismert Unilever, hanem Magyarország legnagyobb bankja magas elvárásainak is meg tudunk felelni.

2022 októberében kezdtük meg a pénzintézet legnagyobb debreceni fiókjának korszerűsítését. Az alig több mint hat hónapig tartó kivitelezés során a kétszintes épület teljes alapterületen megújult, így 2023. május 22-től már egy modern, korszerű szolgáltatásokat nyújtó bankfiók várja a meglévő és leendő ügyfeleket, ráadásul a legjobb ajánlatnak köszönhetően mi kezdhetjük el hamarosan a Pásti utca 1-3. szám alatti egység átalakítását is.

Felmerül a kérdés, hogy a zárvatartás ideje alatt hol tudjuk banki ügyeinket intézni.

A két épület felújításának időbeni összehangolása és az ügyfelek gördülékeny kiszolgálása érdekében az OTP ideiglenes bankfiókokba csoportosította át az ügyintézést. Ennek egyik helyszíne éppen a saját tulajdonunkban lévő belvárosi, közel teljes kihasználtsággal működő Agora Office, ugyanis a kiválasztási folyamat során ez a prémiumkategóriás irodaház felelt meg leginkább az OTP Bank által megfogalmazott kritériumoknak.  Az épületegyüttes második ütemében a földszinten, 1.000 m2 alapterületen alakítottunk ki ideiglenes célra irodákat, vizesblokkokat, teakonyhát és egyéb helyiségeket, valamint az ügyfelek széles körű kiszolgálására Privát banki egységet és Partner Centrumot.

Örülünk, hogy az OTP Bank magas szintű elvárásainak megfelelve, munkatársai és ügyfelei részére színvonalas környezetet alakíthattunk ki városunkban.  

Tervező: Koch József

Projektvezető: Tóth-Szilágyi Zita

Építésvezető: Balla Mihály, Bana Krisztián, Dremák Dániel

Gépész projektvezető: Lovas-Kiss Gábor

Gépész építésvezető: Dremák Dániel

Elektromos projektvezető: Pál Tamás

Felelős műszaki vezető: Nagy Zoltán

A Hatvan u. 2-4. szám alatti megújult OTP bankfiók
Hatvan utcai OTP

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn