Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

A 2022 Év Irodája pályázatán „Az Év Ipari irodája” kategória győztese a Dryvit Profi Kft. kivitelezésében megvalósult UNILEVER nyírbátori üzemének irodája lett.

Az év irodája 2022

A 2022 Év Irodája pályázatán „Az Év Ipari irodája” kategória győztese a Dryvit Profi Kft. kivitelezésében megvalósult UNILEVER nyírbátori üzemének irodája lett.

Tervező: TIM Tervező és Beruházásbonyolító Kft.

„Az Unilever Magyarország Kft. legnagyobb európai háztartásvegyipari gyára Nyírbátorban található. A 2022-ben átadott új irodatér egyszerre tükrözi az Unilever nagyvállalat különleges, színes arculatát az élénk színhasználattal, és őrzi ezt a történelmi hagyományt a tárgyalók elnevezéseivel és a régi gyár elemeinek megjelenítésével. Az átlagtól eltérően az irodatér a gyár fizikai dolgozói számára is nyitott, és egyszerre tud kávézni és beszélgetni a gyári operátor és az irodai dolgozók. A közösségi konyha az iroda szíve, és a meghitt relax szoba is népszerű wellnesshelyiség. Az iroda berendezésének különlegessége, hogy sok mindent az irodai csapat közösen tervezett és rendezett be, egyfajta közösségi tevékenységként.

A termelőüzem speciális tér, és ebben a kategóriában az Unilever nyírbátori gyára bátran vállalta fel és valósította meg azt, hogy a fiatal mérnökök és irodai kollégák számára is attraktív és modern teret hozott létre, de ugyanakkor megőrizte azt is, hogy itt termelő tevékenység folyik, ahol a funkcionális cél a technológiai hatékonyság. Aki ide belép, az rögtön tapasztalja, hogy itt különleges szín- és formavilág van, ami a sok irodában fellelhető naturális, sötétebb színek helyett bátran használja a merész és élénk kék-zöld színvilágot, ez élénkítő hatással bír az itt tartózkodókra. Minden megjelenített elem megtestesíti az Unilever befogadó és színes kultúráját.”

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn