Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Oktatás még magasabb szinten – új emelettel bővítjük a Kis TK épületét

Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola látványterv

Debrecen szívében, a Református Nagytemplomtól rövid sétára található a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola, amit mi, debreceniek leginkább csak Kis Tk-nak becézünk.

A nyolc évfolyamos egyházi fenntartású intézményben 1977 szeptemberében kezdődött meg a református szellemiségű oktatás-nevelés, jelenleg több mint ezer diák számára csengetnek be nap mint nap a tantermekben.

A Vár utca – Kálvin tér kereszteződés felől elhelyezkedő épületegyüttes jelenleg is több szinten működik. A növekvő gyermeklétszám miatt fogalmazódott meg a Vár utca felé eső egyemeletes szárny egy teljes, második szinttel történő bővítésének igénye.

A teljes körű kivitelezést a legkedvezőbb ajánlatnak köszönhetően a Dryvit Profi csapata kezdi meg hamarosan.

A közel 600 m2 alapterületű, lapostetős kialakítású új szinten többek között 5 tanterem, szertár, tárgyaló, zsibongótér, csoportszoba, illetve rekreációs szoba is helyet kap.  Az épület közvetlen környezetében gépjárműparkolók és kerékpártárolók is kialakításra kerülnek, új útburkolattal és közúti csatlakozással.

A kivitelezési munkákra hét hónap áll rendelkezésünkre, és terveink szerint a karácsonyi szünet előtt már birtokukba vehetik a tanulók az újonnan kialakított épületrészt.  

Tervező: Tisza András

Műszaki ellenőr: Szalóki Mihály

Projektvezető: Tóth-Szilágyi Zita

Építésvezető: Bana Krisztián

Gépész projektvezető: Szakállas Gyula

Elektromos projektvezető: Prekopcsák Zoltán

Felelős műszaki vezető: Nagy Zoltán

Látványtervek:

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn