Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Elkészítettük Magyarország egyik legnagyobb és legkorszerűbb sertésneveldéjét Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló sertésnevelde

Az európai szinten is versenyképes beruházás a NAGISZ csoport megbízásából, a HAGE Zrt. hajdúszoboszlói telephelyén valósult meg. A kivitelezési munkálatokat teljes egészében a Dryvit Profi Kft. végezte.  Több mint 10.000 m2 területű automatizált sertésnevelde készült el a hozzá tartozó technológiával, közművel és úthálózattal.

Az átadón házigazadként Benedek Fülöp NAGISZ Zrt. igazgatóság elnöke köszöntötte a meghívottakat, dr. Csányi Sándor tulajdonos, az OTP Bank elnök-vezérigazgatójának beszéde előtt. A Nagisz Csoport tevékenységéről, jövőjéről és fejlesztési koncepciójáról Kovács Herman vezérigazgató adott tájékoztatót. Díszvendégként beszédet mondott dr. Nobilis Márton Pál államtitkár. Pohárköszöntőt mondott Bodó Sándor országgyűlési képviselő. A felszólalók külön kiemelték a kivitelezésben részt vevő Dryvit Profi Kft. dolgozóinak szakértelmét, korrektségét, és a határidőre elvégzett munka minőségét.

Bana László, a Dryvit Profi Kft. ügyvezetője:

„Mindig jó érzéssel tölt el engem és kollégáimat, amikor a munka lezárását követően az átadott épület tükrözi a befektetett munkát, és azt a minőséget, amit cégünk képvisel. A NAGISZ csoport műszaki stábjával már nem az első közös munkát tudtuk sikerre vinni a legnagyobb összhangban. Bízunk benne, hogy ezt az eredményes és sikeres közös munkát a jövőben is tudjuk folytatni.”

Megrendelő: Nagisz csoport

Tervező: Ludman Lajos

Műszaki ellenőr: Urbánkó Milán

Projektfelelős: Csécsei István, Műszaki igazgatóhelyettes

Projektvezető: Kiss Zoltán

Építésvezető: Karika Csaba, Keczán Attila

Projekt előkészítő: Finta-Nagy Anita

Gépész projektvezető: Szakállas Gyula

Elektromos projektvezető: Prekopcsák Zoltán

FMV: Papp Csaba

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn