Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Rekordidő – 48 nap alatt újult meg Debrecen-Józsán a SPAR áruház

Debrecen-Józsa Spar

Alig több, mint egy hónapig kellett nélkülözniük a vásárlóknak a józsai SPAR szupermarketet. „Az épületet szerkezetig vissza kellett bontani, új lett a gépészeti és az elektromos hálózat, valamint megújult a homlokzat, és cseréltük az üvegportált is, mégis a határidőket betartva gyors ütemben készült el az üzlet” – hangsúlyozta Balla Mihály építésvezető, aki szerint igazi csapatmunka volt ez az építkezés.

„A pontos munkavégzés nagyon fontos volt ennél a munkánál” – mondta Nagy Zoltán. A vállalkozási igazgatóhelyettes szerint a kiváló alvállalkozók és partnerek összehangolt munkája kellett ahhoz, hogy hat hét után teljesen megújult épületbe mehessenek be a vásárlók. Voltak napok, amikor csaknem száz ember dolgozott ezen a viszonylag kis területen, hogy a határidőt tartani tudjuk – tette hozzá.

A felújítást követően megújult külsővel és belsővel nyitott újra a SPAR józsai szupermarkete. A 860 millió forintos beruházásnak köszönhetően modern eladótér nyílt meg a vásárlók előtt. Új hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok, kasszák és önkiszolgáló pénztárak szolgálják a kényelmüket, illetve a SPAR to Go helyben készült melegétel-kínálata is várja az üzletbe betérőket – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. Hozzátette, hogy a felújításnál prioritás volt az energetikai tudatosság, ezért új gépészetet és világítástechnikát is alkalmaznak. A Dryvit szakmai tudásának köszönhetően, a határidők betartásával újra egy sikeres SPAR szupermarket-felújítás fejeződhetett be.

Debrecenben a harmadik, országosan pedig már a 14. SPAR üzletet újította fel a Dryvit Profi Kft.

Felelős műszaki vezető: Nagy Zoltán
Projektvezető: Nagy Zoltán
Építésvezető: Balla Mihály
Projekt előkészítő: Kun Levente
Gépész projektvezető: Szakállas Gyula
Elektromos projektvezető: Szász Attila
Belsőépítészeti munkák: Békési Csaba

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn