Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

A leginnovatívabb megoldással építünk

Astron acélcsarnok

Raktározás, parkoló, mezőgazdasági épület, iroda vagy gyár – a közös bennük, hogy acélszerkezetből a legrövidebb idő alatt, korróziómentesen felépíthető.

A legmodernebb műszaki megoldásokkal, új technológiák, és korszerű alapanyagok felhasználásával valósítjuk meg csarnokainkat.

A Porsche, a Mercedes és az Audi az Astron előregyártott szerkezetét választotta épületeihez. Magyarországra ezt a minőséget elsőként a Dryvit Profi, mint az Astron Buildings kiemelt partnere hozza el.

Az Astron kiemelt kivitelezőjeként gyors, elegáns és könnyed megoldást nyújtunk minden igényre, a parkolóháztól a gyártócsarnokon keresztül a sportlétesítményekig.

A Dryvit Profi által épített Astron Buildings előregyártott acélszerkezettel garantálja, hogy a kivitelezés során tartani tudjuk a megrendelő által kijelölt határidőt.

https://dryvitprofi.hu/wp-content/uploads/2022/05/optimus_vaz.jpgAz Astron rendszernek köszönhetően az építkezés helyszínén nincs vágás, fúrás, mérés, mindez a gyártócsarnokban történik, így az építés könnyű és gyors, a helyszíni költség pedig minimális.

Veszprémben már építjük az első Astron acélszerkezetű parkolóházat. Magyarországon korábban még nem építettek ilyen egyedülálló, környezetbarát technológiájú parkolóházat, amely a különleges technikának köszönhetően a hagyományos parkolóházakkal szemben, 15 százalékkal több parkolóhelyet biztosít.

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn