Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Két nap alatt megtelt Debrecen legújabb irodaháza

Galamb utcai irodaház

Bíznak a Dryvit Profiban a debreceni vállalkozások. Két nap alatt megtelt bérlőkkel Debrecen legújabb irodaháza. A Galamb utcai épület teljes kapacitása 2100 négyzetméter, 1600 négyzetméteren alakított ki irodákat a DP Cégcsoport, melyre két nap alatt megtalálták a bérlőket.

Az irodaházat kívülről és belülről is teljesen felújítottuk, korszerű rendszer látja el az irodák fűtését és hűtését, valamint egy teljesen új elektromos rendszer mellett, a komplett külső homlokzat és a nyílászárók is megújulnak. A bérlőknek az irodaház körül parkolási lehetőséget is biztosítunk – mondta Krizsán Gábor. A DP Cégcsoport bérbeadási és üzemeltetési igazgatója hozzátette azt is, hogy a bérlők az irodaház könnyű megközelíthetősége, a stabil internetszolgáltatás és „kollégáink magas szintű hozzáadott üzemeltetési tevekénységé miatt választották a Galamb utcai irodaházat”.

A Dryvit Profi 2020-ban már épített irodaházat Debrecenben, az Agora Office-t a Barna utcán. A tizenegyezer négyzetméteres irodaházat a cég két ütemben építette, az első épületét tavaly nyáron adták át, az Agora második ütemének munkálatai pedig májusban fejeződnek be. Az 5500 négyzetméteres második ütem szintén vonzó a cégek számára, „ugyanis már 1200 nm-re már megtaláltuk a bérlőket” – hangsúlyozta az üzemeltetési igazgató. Krizsán Gábor szerint a korrekt szolgáltatások és a kiemelkedő ár-érték arány miatt választják a DP Cégcsoport irodaházait a vállalkozások.

2022-ben a Dryvit Profi egy újabb 4000 négyzetméteres irodaházzal jelenik meg a piacon, ezzel már összesen több mint tizenhétezer négyzetméter bérirodával rendelkezik a DP Cégcsoport.

Fotó: Zelenka Attila

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn