Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

A korrektség és gyorsaság kifizetődő

DP Ker belső

„Profizmus és tökéletes anyagismeret” – így jellemzik a vásárlók Debrecen legújabb építőipari- és barkácsáruházát. A HUFBAU DP Ker-nek magas a forgalma, az anyaghiány és drágulás nem befolyásolja a növekedést.

DP Ker belső

Annak ellenére, hogy akár 30 százalékkal drágultak az építőanyagok a háborús helyzet és az energiaárak emelkedésének hatására, a kereslet erős a HUFBAU DP Ker áruházban.

Gyors ajánlat és nagyon hatékony kiszállítás – ezzel jellemzi Kozma Ferenc, a Kozma-Ép-Generál Kft. vezetője az áruházat. Pillanatok alatt megoldják a felmerülő problémákat, és ha keresett termék nem volt éppen készleten, azt mindig kiváltották hasonlóval. Tökéletes az anyagismeretük – mondta az építőiparban dolgozó vállalkozó. „Nagyon elégedett vagyok” – ezt már Vass János vásárló mondta, aki házfelújításához választotta a HUFBAU DP Ker-t. Korrekt árakkal találkoztam és egy helyen megkaptam mindent, amit szerettem volna – tette hozzá.

Vincze János, Debrecen legújabb építőipari- és barkácsáruházának vezetője szerint „rugalmasaknak kell lennünk ebben a változó helyzetben”. A korrektség és a gyors piaci reagálásunk kifizetődik, ezért választanak minket egyre többen. „Az építőiparban dolgozó vevőink leginkább a kínálattal és a gyors kiszállítással elégedettek, míg a lakossági vásárlók a szaktanácsadásunkat értékelik. A közelség és a rövid szállítási idő miatt egyre többen választanak minket a BMW gyárnak és beszállítóinak helyet adó ipari területről”.

A kereskedelmi igazgató 2022 első negyedévének tapasztalatairól elmondta: a jó szakmai kapcsolatainknak és a kiváló partnerségnek köszönhető, hogy kis- és nagykereskedelmi vásárlóinkat ki tudjuk szolgálni. Nőtt a kiskereskedelmi vevők kereslete is, sokan jönnek áruházunkba, pedig még csak 2 hónapja fogadunk lakossági vásárlókat.

Nehéz időket élünk most, de ebben a kifordult világban is minden partnerünknek korrektséget ígérünk, amely által kiszámíthatóvá válik a munkájuk”– hangsúlyozta Vincze János. Több mint száz stratégiai gyártó-és beszállítópartnerünkkel együtt szinte minden építőipari és barkácsterméket forgalmazunk. Kollégáimmal szakértelemmel várjuk az egyéni vásárlókat és kivitelezőket egyaránt. Az építkezéstől kezdve az átalakításon át a felújításig állunk vásárlóink rendelkezésre.

Fotó: Zelenka Attila

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn