Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

„Tartja a kimondott szót, ami a mai világban ritkaság”

takacs_istvan_szerencsi_csoki_dryvit

Átadták a Szerencsi Bonbon Kft. beruházását, a projekt keretében új, 2600 négyzetméteres üzemcsarnokot építettünk, valamint összevonták és fejlesztették a cég szerencsi telephelyeit.

Takács István a cég tulajdonosa megköszönte a Dryvit Profi „kiváló és hozzáértő munkáját”. Szavahitető, tisztességes, korrekt cég a Dryvit Profi – mondta a munka befejezése után Takács István, a Szerencsi Bonbon Kft. tulajdonosa. A magyar csokoládégyár vezetője szerint az építőipari cég „tartja a kimondott szót, ami a mai világban ritkaság és a vállalásait maradéktalanul teljesítik. Kiváló, fiatal szakemberekkel voltam nap, mint nap kapcsolatban és megtapasztaltam hozzáértésük, maradéktanul elégedett vagyok – tette hozzá Takács István.

A bővítéssel a logisztikai centrum 3800 m2 alapterületűre nőtt, ahol a körültekintő tervezésnek köszönhetően a gyártási, raktározási, minőségellenőrzési és logisztikai folyamatokat egy helyen, költség- és időhatékonyan tudják majd végezni.

A hely különlegessége, hogy a terület a világörökség része, amire már a tervezés és az engedélyeztetési eljárás során kiemelt figyelmet szentelt cégünk.

A csarnok Astron Buildings előregyártott acélszerkezettel valósul meg, ami garantálja, hogy a kivitelezés során tartani tudjuk a megrendelő által kijelölt határidőt.

Az építkezést 2021 augusztusban kezdtük és szerződés szerint márciusban átadtuk az épületet, hogy elkezdődhessen a hagyományos, magyar receptúrák szerint, már jól ismert szerencsi csokoládék készítése.

Építész tervező: Ványi Zoltán (Dryvit Profi)
Szerkesztő tervező: Pető Barbara (Dryvit Profi)
Felelős műszaki vezető: Papp Csaba (Dryvit Profi)
Projektvezető: Koroknai Attila (Dryvit Profi)
Építésvezető: Molnár Péter (Dryvit Profi)
Projekt előkészítő: Szilágyi Dávid (Dryvit Profi)
Acélszerkezeti mérnök: Kazai János, Vári Péter (Dryvit Profi)

Címkék:

Megosztás:

Címkék:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn