Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Korrektség és kiszámíthatóság

hufbau_22_03_09_0048

Számít Debrecen a DP Cégcsoportra és az építőipari- és barkácsáruházára – ezt Barcsa Lajos, Debrecen alpolgármestere mondta a HUFBAU DP Ker Áruház ünnepélyes megnyitóján.

A Balmazújvárosi út 30. szám alatt nyílt meg Debrecen legújabb építőipari- és barkácsáruháza. Köszöntőbeszédében Barcsa Lajos hangsúlyozta: A következendő években több tízezres új munkahelyekre számítunk Debrecenben, ez azt eredményezi, hogy egyre többen szeretnének Debrecenben és az agglomerációban élni. Ehhez számítunk a magánfejlesztőkre, így a DP Cégcsoport tagjaira, építkezésben és építőipari anyagkiszolgálásban egyaránt.

A HUFBAU Áruházat Debrecenben, a DP cégcsoport tagja, a DP Ker Kft. üzemelteti. A kereskedelmi cég így biztosítja a megrendelők és a lakosság részére a minőségi és innovatív szolgáltatásokat, amelyeket a partnerek már a Dryvit Profitól megszokhattak.

Bana László, a DP cégcsoport tulajdonosa szerint a „cégcsoport stabilitását mutatja a kereskedelmi cégünk megnyitása, amely segíti a beszerzési nehézségeket leküzdeni, ezáltal építkezéseink, beruházásaink továbbra is kiszámíthatók megrendelőink számára”.

„A pandémia után és a jelenlegi háborús helyzetben egy dolgot tudunk tenni, előre tekinteni” – mondta a HUFBAU Országos Központ ügyvezetője. Kiss Sándor hozzátette: Ki kell törni a tradicionális piacokból, amit az építőanyag-kereskedelem megszokott. Ezt képviseljük a HUFBAUNÁL, és nagy öröm számunkra a debreceni áruház.

„Nehéz időket élünk most, de ebben a kifordult világban minden partnerünknek korrektséget ígérünk”– ezt már Vincze János, kereskedelmi vezető hangsúlyozta. Több mint száz stratégiai gyártó-, beszállító partnerünkkel együtt szinte minden építőipari és barkácsterméket forgalmazunk. Kollégáimmal szakértelemmel várjuk az egyéni vásárlókat és kivitelezőket egyaránt. Az építkezéstől kezdve az átalakításon át a felújításig állunk vásárlóink rendelkezésre.

Címkék:

Megosztás:

Címkék:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn