Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Tavasszal elkészül a Várda Market

varda_market_dryvit

Már csak néhány hónap és Kisvárdán is elérhetővé válnak a legismertebb nemzetközi márkák. Májusra elkészülnek a város legnagyobb kereskedelmi központjának épületei, számos üzlet nyit meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei régiós központnak számító dinamikusan fejlődő városban.

A kereskedelmi központot a Várda Market Kft. számára építjük, ahol az üzletekben a sportruházattól a műszaki cikkeken át, a drogériáig minden megtalálható majd.

A jelenleg zajló munkákról Nagy Zoltán projektvezető elmondta: az összeállított vasbeton szerkezeten kívül már elhelyeztük a függönyfalakat, elkészültek a tetőszigetelések, részben a szerelőbetonok, a padlóba kerülő szigetelések, illetve vasbeton padlólemez is. Nagy Zoltán hozzátette azt is, hogy a gépész és elektromos alapszerelések is folyamatban vannak, csakúgy mint az épület körüli járdák és a közműépítési feladatok egy része is.

„A munkák kezdete óta jó kapcsolat alakult ki a megrendelővel és a projekt további résztvevőivel, amely segíti az új, váratlan feladatok gördülékeny megoldását. A hatékony munkavégzést segíti továbbá, hogy több régi partnerünk is részt vesz a kivitelezésben, a tőlük elvárt magas minőségben.” – hangsúlyozta a projektvezető.

„A hideg tél és a mínusz 10 fok alatti reggelek miatt nagy erőfeszítést igényelt a terület megtisztítás, de a kivitelezés soha nem állt le, átlag 35-40 fő dolgozott naponta az építkezésen” – ezt már a helyszínen dolgozó Kovács Csaba építésvezető hangsúlyozta, aki szerint a legfontosabb, hogy az elvállalt munkát „határidőre és első osztályú minőségben tudjuk befejezni”.

Hosszú távon a beruházó Várda Market Kft. szeretné a komplexumot egy második ütemmel tovább bővíteni, ennek az előkészítése is folyamatban van. A több mint 28 000 m2 es területen kezdődtek meg a munkálatok, az első ütem szerint mintegy 3100 m2 alapterületű épületegyüttessel, 5000 m2 parkolóval, és további 2000 m2 út- és zöldterület-építéssel.

A következő ütemekben valósulhat meg további 3000 m2 üzletterület, illetve 800 m2 szolgáltató- és rekreációs központ, valamint éttermi funkciókkal válik komplexebbé a központot a vendégek számára.

Címkék:

Megosztás:

Címkék:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn