Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Multifunkciós sportcsarnokot építettünk

272531583_672314610588933_1928679701018551692_n

Újabb debreceni fejlesztéshez járult hozzá a Dryvit Profi. Új tornacsarnokot építettünk a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus-án.

A több, mint 1500 m2-es csarnok több szekcióból áll, az első, fejépületi részben két szinten csoportos edzések lefolytatására alkalmas edző- és vívóterem, öltözők, szertárak és egyéb kiszolgáló helyiségek kaptak helyet, míg a második szekcióban, magában a csarnokban egy szabványos méretű pályát alakítottunk ki. A csarnok előregyártott acélszerkezettel valósult meg, ütemterv szerint 10 hónap alatt.

„Külön öröm, hogy munkánkkal az egyetemi tömegsportot, valamint a helyes életmódra nevelést, a sportinfrastruktúra fejlesztését támogathattuk” – hangsúlyozta Miklóssy Judit. A projekt vezetője elmondta azt is, hogy a multifunkcionális sportlétesítmény építése szakmai kihívás, ugyanis számos egyedi megoldás alkalmaztak a munka során. „Jó partner volt az egyetem, mert a munka során közreműködőek voltak és gyors döntések születtek” – tette hozzá.

Összetett munkafolyamatok, jó munkakörnyezet és kihívások jellemezték az építkezést– mondta Balla Mihály. Az építésvezető szerint a gyors kivitelezési munkálatok a szakképzett munkaerő mellett az Astron előregyártott acélszerkezetnek is köszönhető.

A sportcsarnok a hallgatói egyetemi sportcélokat, a megnövekedett sporttudományi hallgatói oktatási igényt, az egyetemi szabadidősportot szolgálja. A fejlesztés több mint 500 millió forintból valósult meg.

sportcsarnok dryvit

Projektvezető: Miklóssy Judit, Ifj. Szép István

Felelős műszaki vezető: Papp Csaba

Szakipari projektvezető: Békéssi Csaba, Ignáth Viktor

Elektromos projektvezető: Prekopcsák Zoltán

Gépész projektvezető: Szakállas Gyula

Mélyépítő projektvezető: Csécsei István, Vetési Levente

Acélszerkezeti projektvezető: Kazai János

Építésvezető: Balla Mihály

Elektromos építésvezető: Kónya József

 

Fotó: Zelenka Attila

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn