Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

A Dryvittal szépült Debrecen

ujkert_dryvit_domb_csuszda

Öt játszótér és 4 ezer 257 négyzetméternyi sportpálya vált modernebbé Debrecenben az Újkertben. A fejlesztés során 36 ezer 939 darab évelő növényt ültettünk el és felújítottunk 54 ezer 979 négyzetméternyi fűfelületet.

A parkokban 62 meglévő padot felújítottunk és 51 újat telepítettünk, továbbá kihelyeztünk 42 hulladékgyűjtő edényt.

Mindemellett 1 kutyafuttató és 1 KRESZ-pálya kialakítása is megtörtént, valamint parkolóátalakítás végeztünk, és 1 KRESZ-pálya kialakítása is megtörtént, valamint parkolóátalakítást végeztünk, amellyel a debreceni parkoló helyek száma növekedett. A terület közbiztonságának figyelésére 4 helyszínen 11 kamerát telepítettünk.

A szerződésben vállalt teljesítési határidő január 18-a, de már vannak olyan játszóterek, amelyeken ennél korábban befejeződött a munka, így a lakosság használatba vehette ezeket a megújult, megszépült területeket.

Az „Újkert gazdaságélénkítő környezeti megújítása” elnevezésű projekt célja, hogy zöldebbé, szebbé, kényelmesebbé válhatnak a városrész közterületei.

A városrész több mint 600 millió forintból újult meg. A munkák tavaly februárban kezdődtek, miután a közbeszerzési eljáráson 5 cég közül a Dryvit Profi Kft. ajánlata bizonyult a legjobbnak.

 

 

Projektvezető: Vetési Levente
Építésvezető: Székelyhidi András
Elektromos projektvezető: Prekopcsák Zoltán

 

Fotók: Zelenka Attila

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn