Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Gombóc Artúr a következő száz évre is el lesz látva Szerencsi Csokoládéval

szerencs_csoki_acel

Tavasszal már az új üzemben készülhetnek a szerencsi csokoládék. A befejező munkákat kezdtük el a világörökség részéhez tartozó területen.

2600 négyzetméteres acélcsarnokot építünk a Szerencsi Bonbon részére. Az új, raktárral kiegészített gyártó- és csomagolóüzem, valamint a hozzá tartozó irodák és szociális egységek Szerencsen, a vár közelében épülnek.

A gyár jelenleg három telephelyen működik, amelyet szeretne centralizálni és egy nagy központban végezni a munkafolyamatokat. Ehhez a már meglévő 1220 m2-es gyárat bővítjük.

 

A bővítéssel a logisztikai centrum 3800 m2 alapterületűre nő, ahol a körültekintő tervezésnek köszönhetően a gyártási, raktározási, minőségellenőrzési és logisztikai folyamatokat egy helyen, költség- és időhatékonyan tudják majd végezni.

A hely különlegessége, hogy a terület a világörökség része, amire már a tervezés és az engedélyeztetési eljárás során kiemelt figyelmet szentelt cégünk.

A csarnok Astron Buildings előregyártott acélszerkezettel valósul meg, ami garantálja, hogy a kivitelezés során tartani tudjuk a megrendelő által kijelölt határidőt.

Az építkezést 2021 augusztusban kezdtük és szerződés szerint idén tavasszal átadjuk az épületet, hogy elkezdődhessen a hagyományos, magyar receptúrák szerint, már jól ismert szerencsi csokoládék készítése.

Építész tervező: Ványi Zoltán
Szerkesztő tervező: Pető Barbara
Felelős műszaki vezető: Papp Csaba
Projektvezető: Koroknai Attila
Építésvezető: Molnár Péter
Projekt előkészítő: Szilágyi Dávid
Acélszerkezeti mérnök: Kazai János

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn