Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

„Elégedettek voltunk, ezért választottuk újra a Dryvitot”

firelight-latvany_dryvit

Javában zajlanak a munkálatok, karácsonyra már szerkezetkész lesz a FireLight új raktárépülete.

2300 négyzetméterrel bővíti épületét az öngyújtók és dohányzást kiegészítő termékek nagykereskedelmével foglalkozó cég. A piacvezető vállalatnak 2019-ben adtuk át modern, minden igényt kielégítő 2800 négyzetméteres épületét a Házgyár utcán, ahol immár huszonöten dolgoznak. A cég most tovább bővül, egy 2300 négyzetméteres újabb csarnokkal.

Czibla Sándor, a FireLight Kft. ügyvezető-tulajdonosa elmondta: az elkövetkezendő időszakban a már meglévő komplexum további három épületegyüttessel fog bővülni. A főépület kivitelezésénél nagyon elégedettek voltunk a Dryvit Profi Kft. munkájával, ezért választottuk ismét őket az újabb csarnoképület megépítésére.

Kollégáimnak és nekem is a legjobb visszajelzés a munkánkról, ha egy régi ügyfelünk tér vissza hozzánk – mondta Bana László. A Dryvit Profi ügyvezetője hozzátette: több csarnok építése is zajlik párhuzamosan, az elmúlt évek során nagy tapasztalattal és számos referenciamunkával gazdagodtunk. Raktárcsarnokokat, ipari épületeket és üzemeket adtunk át az országban több helyen is.

A FireLight raktárcsarnoka 2022 májusára készül el a cég számára.

Fotó: Zelenka Attila

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn