Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Válságálló a debreceni irodapiac

Agora Irodaház Debrecen

Miközben a magyar irodapiacon jelenleg több mint 10 százalékos üresedést látnak, a debreceni Agora Office irodaházunk százszázalékos bérbeadással működik. A bérlők a kiváló ár- érték arány, az infrastruktúra és a magas szintű szolgáltatások miatt választották Debrecen egyik legnagyobb irodaházát.

„Prémium környezetben dolgozhatunk és itt nemcsak az épületre, hanem a bérlői közösségre is gondolok” – hangsúlyozza Elek György. Az Intersnack Magyarország területi vezetője szerint az is pozicionál egy irodaházat, hogy mely cégek választják irodájuknak. A magyarországi piacvezető snack vállalat 2020-ban kezdett bérelni helyiséget az Agora Office-ban. Elek György területi vezető szerint a legjobb ár-érték arányú irodaházat találta meg a régióban, kiváló a megközelíthetősége, és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosít.

A hazai irodapiac mutatói szerint a koronavírus-járvány után a kereslet összeomlott, a legtöbb cég kivár, a debreceni Agora Üzletház azonban szembemegy a trendekkel, hiszen százszázalékos bérbeadási mutatókkal rendelkezik.

„Ennek egyik oka, hogy hamar reagáltunk a piaci változásokra” – hangsúlyozta Krizsán Gábor. A DP cégcsoport üzemeltetési és bérbeadási igazgatója szintén rámutatott arra, hogy a partnereknek kiemelten fontossá vált a helyhez köthető szolgáltatás, amelyben a régiós piacon élen járunk. A jó infrastrukturális adottságok mellett ennek is köszönhető, hogy már az Agora új készülő épületét is bérbe adtuk.

A csaknem 15 ezer négyzetméternyi irodaházat a Dryvit Profi két ütemben építette, az első épületét tavaly nyáron adták át és teljes kihasználtsággal működik, az Agora második ütemének munkálatai 2022. márciusban fejeződnek be.

Krizsán Gábor elmondta azt is, hogy újabb irodaházat ad át januárban a DP cégcsoport. A Galamb utcai irodaház teljes kapacitása mintegy 2100 négyzetméteres lesz, 1600 négyzetméteren alakítunk ki irodákat, melyekre pár nap alatt megtaláltuk a bérlőket – tette hozzá az üzemeltetési igazgató.

Hazánkban Debrecen a második legnagyobb szolgáltatóközpont a főváros után, 4500 fő foglalkoztatott dolgozik ebben a szektorban, amely szám évente 10 százalékos növekedést mutat. Az Agora Office magas színvonalú irodaház, amely jó elhelyezkedésének köszönhetően számos szolgáltatási körrel tudja a bérlőit kiszolgálni.

Az Agora Office kiváló elhelyezkedésnek köszönhetően az épület 300 méteres környezetében minden szolgáltatás megtalálható, amire a mindennapok során a dolgozóknak szüksége lehet. Az irodaház környezetkímélő, energiahatékony építészeti megoldásaival, elektromosautótöltő-állomásaival, kerékpáros öltözőivel és zuhanyzójával, az épületben található étteremmel a belváros szívében, valamint kiszámítható működési költségei miatt bizonyul jó választásnak a helyi ingatlanpiacon.

Fotó: Zelenka Attila

Címkék:

Megosztás:

Címkék:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn