Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Köszönet a bizalomért Tiszaújvárosnak, öröm itt építeni!

levay-residence-dryvit-4

„Tavaly kezdtük el Tiszaújvárosban építeni a Lévay Residence társasházat, mostanra pedig hamarosan birtokba is vehetik a tulajdonosok a lakásokat és az üzleteket. Megtisztelő számunkra, hogy mi is hozzájárulhattunk ennek a gyönyörű városnak a fejlődéséhez. Köszönjük az itt élőknek, hogy olyan bizalmat szavaztak nekünk, amit a székhelyünkön, Debrecenben tapasztalunk, mondhatni kicsit mi is tiszaújvárosivá váltunk. Büszkék vagyunk rá, hogy megvalósítottuk ezt a projektet és hálásak vagyunk érte, hogy sok pozitív szemléletű embert ismerhettünk meg a munka során. Mindig örömmel fogunk ide visszatérni!”

/Bana László, ügyvezető/


„Ez volt az első olyan munkám, ahol ilyen nagy ingatlan számú társasháznál a kivitelezés szervezést, és az értékesítést követően, a lakások egyedi kialakítását is én szerveztem. Mivel már a kivitelezés megkezdését követően sorban keltek el a lakások, üzletek, az volt a legnagyobb kihívás, hogy a kivitelezési folyamat párhuzamosan tudjon haladni a vevők egyedi igényeinek a kialakításával.

Fontos egy ilyen összetett munkánál az építésvezető és a projektvezető közötti összehangolt munkavégzés. Molnár Péter, építésvezető kollégámmal ezt természetesen hatékonyan tudtuk abszolválni. A tulajdonosokkal gördülékenyen haladt az anyagok kiválasztása,  a közösen megálmodott belsőépítészeti megoldások adták  meg a társasház lelkét.

Elégedett vagyok a végeredménnyel, bízom benne, hogy a lakás és üzlettulajdonosok is örömöket fogják lelni az új ingatlanaikban.

Már a kivitelezés korai stádiumában is igen nagy volt az érdeklődés az ingatlanokra, abban, hogy hozzávetőleg az építkezési ütem felénél eladásra került az ingatlanok döntő többsége, nagy segítségünkre volt Kormos Attila, a Tisza Ingatlan Kft. ügyvezetője.” /Zelenka-Tóth Ágnes, projektvezető/

„2020 februárjában kezdődött el a Lévay Residence társasház építkezése egy időben a Covid vírus berobbanásával. Ebben az időszakban kezdte meg irodánk az eladó ingatlanok értékesítését. Nagy munkát fektettünk az új építésű lakások széles körben történő meghirdetésére, több befektetővel, üzleti partnerrel vettük fel a kapcsolatot.
Míg sok más tiszaújvárosi projekt teljesen leállt, addig a Dryvit Profi Kft. továbbra is nagy lendülettel, kiváló minőségben folytatta az építkezést.

Ahogy a társasház építése gyors és látványos mértékben haladt, úgy kezdték érezni a kedves vásárlóink, hogy ennél az építkezésnél az ígért határidőre át is fogják tudni venni a lakásaikat. Ezzel egy időben felgyorsult az értékesítés is, egyre több ingatlant kötöttek le a vevők, melyhez hozzájárult a cégvezetővel, Bana Lászlóval történt találkozás és kölcsönös szimpátia.

Cégünk a Tisza Ingatlan és Hitelközvetítő Kft. egy igazán nagyszerű és korrekt üzleti partnert ismerhetett meg a Dryvit Profi Kft-ben. Könnyen tudtunk azonosulni a cég azon üzletpolitikájával, miszerint a minőségi partnerekkel lehet magas színvonalú munkát végezni. Mind a projektvezető mind az építésvezető lelkiismeretes munkát végzett, végig kiváló együttműködést és kapcsolatot tartva irodánkkal és a vevőkkel.” /Kormos Attila, TISZA Ingatlan, Hálózati irodavezető/

Ojamax Kft, Murányi Nándor, boldog lakástulajdonos:

A mai építőiparban ritka az olyan cég és vállalkozó, amely kimagasló minőségben végzi el normális piaci ár érték arány mellett a kivitelezési munkát. Teljes mértékben elégedett vagyok a minőségén kívül a rugalmas Kapcsolattartás és a saját felmerülő igények kezelésre a vállalkozó részéről.

Az épület külső, eredeti tervezője: Sáth Péter, Sáth és Társa Építész Iroda

Felelős tervező: Ványi Zoltán, Dryvit Profi Kft.

Szerkesztő tervező: Gyöngyösi Ádám

Projektvezető: Zelenka-Tóth Ágnes

Építésvezető: Molnár Péter

Elektromos projektvezető: Csuka Lajos

Gépész projektvezető: Katona Zoltán

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn