Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Az idei év legédesebb munkája: a Dryvit Profi csapata építi a Szerencsi Bonbon Kft. új üzemét

szerencsi-01

A Szerencsi Bonbon Kft. méltán világhíres bonbonjai több, mint száz éve gazdagítják és viszik Magyarország hírnevét az édességgyártásban.

A nagy szaktudást, odaadást és tapasztalatot igénylő munka garantálja a szerencsi minőséget, melyhez elengedhetetlen a megfelelő színvonalú gyártási környezet.

A gyár jelenleg három telephelyen működik, amelyet szeretne centralizálni és egy nagy központban végezni a munkafolyamatokat. Ehhez a már meglévő 1220 m2-es szerencsi gyárát szeretné kibővíteni. A munkára – a tervezéstől kezdve, a generálkivitelezésig bezárólag – a Dryvit Profi Kft. elhivatott csapatát kérték fel. Az új, raktárral kiegészített gyártó- és csomagolóüzem, valamint a hozzátartozó irodák és szociális egységek Szerencsen, a vár közelében fognak megépülni. A hely különlegessége, hogy a terület a világörökség része, amire már a tervezés és az engedélyeztetési eljárás során kiemelt figyelmet szentelt cégünk. Itt fognak életre kelni, hagyományos, magyar receptúrák szerint, a már jól ismert szerencsi finomságok.

A bővítéssel a logisztikai centrum 3800 m2-esre fog nőni, ahol a körültekintő tervezésnek köszönhetően a gyártási, raktározási, minőség ellenőrzési és logisztikai folyamatokat egy helyen, költség- és időhatékonyan tudják majd végezni.

A csarnok Astron Buildings előregyártott acélszerkezettel valósul meg, ami garantálja, hogy a kivitelezés során tartani tudjuk a megrendelő által kijelölt határidőt.

Az építkezést júliusban kezdjük, és ez év végén, szerződés szerint átadjuk az épületet, melybe ezután fog bekerülni a gyártástechnológia.


Építész tervező: Ványi Zoltán

Szerkesztő tervező: Pető Barbara

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn