Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Gyors ütemben halad az Agora Irodaház 2-es üteme

agora-ii-2-kicsi

Három hónappal korábban, már szeptember végén elkészül az Agora Irodaház II. üteme. A szárny építése mostanra a befejező szintnél jár, és elkezdődtek a köztes falazási munkálatok is az alsó szinteken.

A szerkezet februárra készül el, maga a teljes épület pedig jövő év őszére.

Az Agora Irodaház első ütemét nyáron adtuk át, melynek bérlői szerződéses állománya januárra elérheti a 100{a5748f67367e44f0cba32006c67678b4767536e74caf7174b6f99918f95f7a5b}-ot. A második épületrészre is nagy az érdeklődés, több céggel is folyamatban vannak a tárgyalások. Felmerült olyan igény is, hogy akár az egész épületet egy cég szeretné bérbe venni, de az egyes szintekre külön-külön is érkezett megkeresés hozzánk.

A DVSC Kézilabda Kft. nyáron költözött be az irodaház első szárnyába, Ábrók Zsolt, ügyvezetőt kérdeztük a tapasztalatairól.

„Maximálisan elégedettek vagyunk az Agora Irodaházzal, kezdjük belakni, apróságok hiányoznak már csak. Eredetileg nem a belvárosba terveztük kialakítani a központunkat, szerettünk volna közelebb lenni a Hódos Sportcsarnokhoz, de aztán ajánlották számunkra az Agora Irodaházat és megtetszett. Központi irodának kiváló elhelyezkedése van, kényelmes, frekventált helyen van, nagyon rugalmasak voltak a lehetőségek a belső kialakításnál is. Mindemellett az üzemeltetési költségek is hihetetlenül alacsonyak, nagyon jó az ár-érték arány.”

Kép: Agora Irodaház átadó

A négyszintes AGORA Irodaházban portaszolgálat, beléptetőrendszer, klimatizált és flexibilisen alakítható irodaterek, büfé, a mélygarázsban saját parkoló, biciklitároló, és elektromos autó töltőállomás biztosítja a bérlők kényelmét.

Kapcsolat:

Krizsán Gábor

DP Global Service Kft, Bérbeadási és üzemeltetési igazgató

+36 (70) 908 8707

gabor.krizsan@dryvitprofi.hu

 

Dr. Bana Kristóf 

DP Leasing Kft, Ügyvezető

+36 (30) 924 3817

kristof.bana@dryvitprofi.hu

 

Építésztervező: Kováts Ákos

Felelős tervező: Ványi Zoltán (Dryvit Profi Kft)

Építés- és projektvezető: Zelenka Attila

Elektromos projektvezető: Szász Attila

Gépész projektvezető: Katona Zoltán

Címkék:

Megosztás:

Címkék:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn