Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Átadtuk a MOL leányvállalatának új karosszériaüzemét: „Mindig határidőre, a költségszintet betartva, kiváló minőséggel!”

itk-3-kicsi

Tavaly ősszel tettük le a MOL Magyarország leányvállalatának, az Inter Traction Electrics Kft-nek legújabb karosszéria üzemének alapkövét, és most, kevesebb, mint egy év elteltével elkészült és hivatalosan is átadásra került a csarnok.

Az eseményen Kossa György, az ITK Cégcsoport elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy a cégcsoport elkötelezett a fenntarthatóság mellett, ezért nemcsak járműveket, hanem komplex közlekedési rendszereket fejlesztenek ki és valósítanak meg, mindezt az egyetemekkel, iskolákkal szoros együttműködésben. Ehhez a tevékenységhez Debrecen városa megfelelő hátteret tudott biztosítani, amiért köszönetet mondott a város managementjének. Külön megköszönte a tervezőknek és a kivitelező, Dryvit Profi Kft-nek, hogy mindig határidőre, a költségszintet betartva, kiváló minőséget tudtak hozni, és így meg tudott valósulni ez az üzem.

Ratatics Péter, a Mol Magyarország (az ITK tulajdonosa) ügyvezető igazgatója egy mérföldkőként tekint az üzemcsarnok átadására, amely egy komolyabb lépést jelent a sorozatgyártás irányába, és ezt a lépést továbbiak fogják követni. Hisznek abban, hogy a jövőt egy új vízióval, az álmokat pedig csak megbízható partnerekkel lehet megvalósítani.

Az ünnepségen köszöntőt mondott Dr. Papp László, Debrecen polgármestere, Szilveszter Tibor, a Mercedes-Benz haszongépjárművek értékesítési és marketing igazgatója, valamint Mosóczi László, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár is.

Projektvezető: Sebestyén István

Építésvezető: Balla Mihály

Elektromos projektvezető: Szász Attila

Gépész projektvezető: Divljak Petar

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn