Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

A vállalt határidő előtt egy héttel szerkezetkész a Nagisz csoport új telephelye

DCIM

Idén tavasszal kezdtük el a Nagisz csoport számára építeni legújabb sertéstelepüket Püspökladányban. Ezzel a beruházással a meglévő központjuk több, mint 6700 m2 területű teleppel fog bővülni. Ez két hízlalda épületet és a hozzájuk tartozó építményeket foglalja magába.

Az épület mostanra szerkezetkész állapotban van, szakipari és technológiai szerelések vannak folyamatban. A külső közművek is elkészültek, így elkezdtük az útépítési munkálatokat is.

Urbánkó Milán, Építész-projektvezető, Hage-Invest Kft.:

„A beruházó a kivitelező cégnek 2 határidőt szabott meg. A részhatáridő a szerkezetkész állapot elérésére vonatkozott, melyet a kivitelező 1 héttel hamarabb teljesíteni tudott. A kitűzött befejezési határidő 2021.január 31., mely a kivitelezés lendületességéből kiindulva előreláthatólag tartható lesz.

A Dryvit Profi Kft. kollégáival napi kapcsolatban állunk. Ez az első közös projektje a két cégnek, viszont ennek ellenére zökkenőmentesen zajlik minden. A cég teljesítménye és hozzáállása abszolút meggyőző. A lehető legapróbb részletekre is odafigyelnek. Folyamatosan próbálják felkészülten, észszerűsítésekkel és maximális szakmaisággal támogatni a projekt megvalósítását. Az eddig elkészült épületek, építmények minőségével elégedettek vagyunk.”

Tervező: Ludman Lajos

Műszaki ellenőr: Baji Gál Imre

Projektvezető: Kiss Zoltán

Építésvezető: Karika Csaba

Projekt előkészítő: Finta-Nagy Anita

Gépész projektvezető: Szakállas Gyula

Elektromos projektvezető: Prekopcsák Zoltán

FMV: Papp Csaba

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn