Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Ünnepélyesen is átadták a Békessy Béla Vívó Klub vívócsarnokát

bekessy2-kicsi

A Békessy Béla Vívó Klub hivatalosan is átadta új vívócsarnokát, melynek kivitelezési munkálatait az ünnepségen felszólalók többször is megköszönték a Dryvit Profi Kft. csapatának. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen színvonalas csarnok megépítésével mi is hozzájárulhattunk a város sportéletéhez.

Az eseményen Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Klub elnöke kiemelte: örül, hogy a sport Magyarországon stratégiai ágazat.

Nagyon sok család, sok gyermek sportol itt, ez azt mutatja a város vezetésének, hogy támogatni kell azokat az elképzeléseket, amelyeket a vívóklub kitűzött maga elé – emelte ki Barcsa Lajos.

A teremátadón beszédet mondott Dezső Zsigmond, a Békessy Béla Vívó Klub elnöke is – „Tíz éve, mikor átvettük a csarnok működtetését, nem gondoltuk volna, hogy idővel bővíteni kell a vívócentrumunkat, de nagyon örülünk, hogy kinőttük.” A beszédek után Barcsa Lajos a város nevében emlékplakettet adott át Dezső Zsigmondnak, melyet az idén 25 éves klub a sportágért tett alázatos szolgálatáért kapott.

Azt is bejelentették továbbá, hogy a vívóklub új szakágat indít, mostantól nemzetközileg elismert szabályok szerinti fénykard-oktatásra is lehet majd jelentkezni a klubban.

Tervező: Építész Tervezőiroda Kft., Pálfi György

Műszaki ellenőr: Pálfi György

Projektvezető: Tordai Pál

Építésvezető: Urbán Sándor

Gépész projektvezető: Szakállas Gyula

Elektromos projektvezető: Csuka Lajos

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn