Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Átadtuk az Agora Irodaház egyes ütemét és már indul is a kettes ütem

agora-kicsi

Ünnepélyes keretek között átadtuk Debrecenben az Agora Irodaház egyes ütemét és egyúttal le is tettük a kettes ütem alapkövét, aminek az építési munkálatai már el is kezdődtek.

Az ünnepségen Barcsa Lajos, alpolgármester hangsúlyozta, hogy az ilyen jellegű beruházások még vonzóbbá teszik Debrecen városát a befektetők számára. Hazánkban Debrecen a második legnagyobb szolgáltatóközpont a főváros után, 4500 fő foglalkoztatott van ebben a szektorban, amely szám évente 10 százalékos növekedést mutat. Az Agora Office egy magas színvonalú irodaház, amely jó elhelyezkedésének köszönhetően számos szolgáltatási körrel tudja majd a bérlőit kiszolgálni.

Bana László, a Dryvit Profi Kft. ügyvezető igazgatója emlékezett, hogy 10 évvel ezelőtt nyolc fővel indult el a cég, ez év végére pedig már közel 160 munkavállalóval fog működni. Az Agora irodakomplexum jelentős mérföldkő a cég életében, amivel tovább tudjuk bővíteni a szolgáltatásainkat. Ezt a mérföldkövet hamarosan számos további nagy volumenű projektünk fogja követni, úgy, mint egy új építőipari, kereskedelmi áruház, a DP Építő Pont megnyitása, egy a régióban egyedülálló adatközpont, a DP Data létrehozása, valamint a D-Loft Irodaház, amely a Magyar Gördülőcsapágy Művek régi gyárépületében fog megvalósulni.

Az Agora Irodaház első bérlőiként mondott köszöntőt Vojtkó Ferenc, az Easy-Debrecen ügyvezetője és Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője.

Az átadást követően megtörtént az Agora Irodaház kettes ütemének alapkő letétele. Krizsán Gábor, a DP Global Service Kft. bérbeadási és üzemeltetési igazgatója mutatta be röviden, a cégcsoportunktól bérelhető irodaházak jellemzőit és az általuk kínált lehetőségeket és szolgáltatásokat.

Agora Irodaházról bővebben itt www.agorairodahaz.hu, a D-Loft Irodaházról itt: www.d-loft.hu olvashat.

Mostanra az Agora Office első ütemének 30{a5748f67367e44f0cba32006c67678b4767536e74caf7174b6f99918f95f7a5b}-a már bérbeadásra került és a további területek iránt is nagy az érdeklődés. A második fejlesztési fázissal kiegészülve összesen 11 000 m2-re bővül majd az irodakomplexum. Az Agora Irodaházban maximális kihasználtság mellett több mint 1000 ember tud majd dolgozni.

A beruházás a DP Cégcsoporton belül a DP Leasing Kft. fejlesztéseként és a Dryvit Profi Kft. kivitelezésével valósult meg.

Címkék:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn