Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Határidő előtt három hónappal, már júniusban átadjuk a Békessy Béla Vívó Klub új vívócsarnokát

dsc_0052-kicsi

Egy új, akadálymentes vívócsarnokkal bővítjük ki a Békessy Béla Vívó Klub debreceni sport komplexumát, aminek köszönhetően egy új edzőtérrel, illetve a hozzá tartozó szociális terekkel és öltözőkkel egészül majd ki a klub jelenlegi vívócentruma.

Tordai Pál, a projekt vezetője:

„Az elmúlt hetekben megtörtént a nyílászárók elhelyezése és elkészült a homlokzati hőszigetelés. Befejezéshez közelednek a belső hidegburkolási és festési feladatok. Emellett megkezdjük a világítási szerelvények és lámpatestek elhelyezését, az épületgépészeti berendezések felszerelését, valamint a sportlétesítmény egyik legfontosabb eleme, a vívóteremben lévő sportburkolat is nemsokára a helyére kerül.

Ennek eredményeképpen a vívó klub részére egy komplett és minőségi épületet fogunk átadni hamarosan, mellyel reméljük, hogy mi is hozzájárulunk a debreceni vívás jövőbeni sikereihez.”

A gyors és jól összehangolt munkának köszönhetően a szerződésben szereplő szeptemberi határidőhöz képest hónapokkal korábban, már júniusban el tud készülni az új terem.

Projektvezető: Tordai Pál

Építésvezető: Urbán Sándor

Gépész projektvezető: Szakállas Gyula

Elektromos projektvezető: Csuka Lajos

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn