Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

A leggyorsabb megoldás parkolási problémáira a Dryvit Profitól

parkolohaz_kicsi

Napjainkban egyre több városban okoz problémát a városvezetés, a beruházók, és az ingatlanfejlesztők számára is a közlekedési járművek költséghatékony és egyben helytakarékos, időleges parkolásának megoldása. Egy Európai Unióban végzett felmérés szerint az autósok egy munkanapon átlagosan 6 órát parkolnak adott helyen, sok esetben elfoglalva a környéken a közterületek nagy százalékát.

Erre a problémára kínál megoldást egy forradalmian új technológia: az Astron előregyártott acélszerkezetű parkolóház.

A Dryvit Profi Kft. 2019-ben kezdte meg értékesítési kampányát, mely célja ezen parkolóház rendszerek magyarországi bevezetése.

A kampányra külön értékesítő csapatot delegált a vállalat vezetése, melynek eredményeként mára már országosan több mint 20 helyszínre folyik a tervezés és az előkészítés, eddig több mint 3600 parkolóhely kialakításáról.

Sabathiel András, értékesítési osztályvezető:

„A magasfokú előregyártottságból adódó alacsony építési költségeknek, és az akár fél évnél is rövidebb kivitelezési határidőnek köszönhetően igen kedvezőek a visszajelzések a beruházóktól. Az előzetes egyeztetéseket követően egyes helyszíneken már konkrét projektek előkészítése is megkezdődött a pályáztatásra és a kivitelezésre.

Az egyedülálló tervezői tapasztalatok, és az acél szerkezet biztosította rendkívüli rugalmasság miatt az eddigi megkeresések majd mindegyikére tudtunk olyan megoldást találni, melyet versenyképesnek találtak a hagyományos technológiákkal szemben.

A parkolási problémák felmerülésétől a településképi, közlekedés tervezési egyeztetéseken át, a telekalakítási javaslatokig állunk partnereink rendelkezésére.”

Látványtervek:

A fenti látványtervet indikatív ajánlatunkhoz készítettük. Más homlokzati megjelenések mellett szálerősítésű tűzálló rugalmas, nyomtatható burkolattal is ajánlottuk az épületünket, változtatható színű, távolról is vezérelhető LED-es homlokzatvilágítással. Az épület így hajnalban és este, napról-napra más arcát mutathatja, fénnyel festhető, sőt, az épület színéről akár a környezetben lakók is dönthetnek.

Az alapvető parkolási funkciók kiszolgálásához kapcsolódó extrák mellett ma már elengedhetetlen egy ilyen forgalmas helyen álló építmény homlokzatának öltöztetése. A parkolóhelyek számlálása, figyelése, a kor színvonalának megfelelő, akár érintőképernyős fizetőterminálok, a külföldi rendszámokat is felismerő rendszerek, a személyfelvonók, az elektromos töltőállomások elsősorban az autósok számára teszik szerethetővé az épületet, de egy esztétikusan megálmodott és kivitelezett homlokzat az egész város számára is érték lehet.

 

Kisebb építménymagasságoknál jól használható és költséghatékony árnyékoló és díszítőelemek a horganyzott, porfestett, hidegen hajlított sávos burkolatok, egyedileg tervezve.

Terpesztett, vagy expandált hálót akár rozsdamentes, akár horganyzott és festett kivitelben is gyakran alkalmaznak a parkolóházak homlokzatain.

A megrendelők arculatába illeszkedő, színezett napelemek is példaként szolgálhatnak arra, hogy nem kell kompromisszumot kötni a funkció és megjelenés tekintetében.

Megvalósult projektek világszerte:

Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Sabathiel András

Értékesítési osztályvezető

+36 (70) 679-2521

sabathiel.andras@dryvitprofi.hu

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn