Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

Magyarország legmodernebb hűtőgépgyártó üzemét adtuk át

vestfrost1-kicsi

„Ki hitte volna, hogy borhűtőket gyártunk itt, ahol kevesebb, mint egy éve még puszta föld volt? Köszönet az építőknek és mindenkinek, aki a megvalósításban részt vett.” – mondta beszédében Lars Knudsen, az A/S Vestfrost vezérigazgatója a cég új gyártócsarnokának átadó ünnepségén.

A dán multinacionális vállalat új 6000 m2-es gyár épülete gyors ütemben, kevesebb, mint egy év alatt készült el. A beruházásnak köszönhetően a cég több mint 300 százalékkal tudja növelni a termelését és további 93 fővel a foglalkoztatottak létszámát a következő három évben.

Bedő Tamás, a város polgármestere is kiemelte, hogy ez a fejlesztés nagy jelentőséggel bír Csongrád életében, az új csarnok elkészültével a Vestfrost lett Csongrád egyik legjelentősebb foglalkoztatója.

A kivitelezést a Dryvit Profi Kft. végezte.

ifj. Szép István, a projekt menedzsere:

„A kivitelezés során az egyik legnagyobb kihívást az jelentette, hogy az épület körül zárt sorúan csatlakozó, működő üzemekben a termelésnek zavartalanul kellett folynia, így minden szervezési folyamatot ennek a kritériumnak rendeltünk alá. Én úgy gondolom, hogy a Megrendelő ezen kívánságát maximálisan sikerült teljesítenünk. Az impozáns csarnokba HTC Superfloor, Bronz csiszolt beton ipari padlót készített csapatunk. Az ezzel a technológiával készített padlók speciális tulajdonsága az ESD védelem, az itt készült padlón végzett ellenállásmérés szinte hihetetlen módon minden pontjában a határérték alatti, 10-6 értéket mutatott.”

Az építkezés: 

 

Ezúton is köszönjük azon partnereinknek a munkáját, akik részt vettek ennek a nagyszabású épületnek a létrejöttében.

FMV: Papp Csaba

Projektvezető: Ifj. Szép István

Építésvezető: Józsa Patrik

HTC Superfloor technológiai felelős: Pósán Attila

Elektromos projektvezető: Csuka Lajos

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn