Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

A Dryvit Profi Kft hozza el a legújabb európai iroda trendeket Debrecenbe: D-Loft Irodaház

dloft2

Előremutató technológiai megoldások, egy helyen megvalósítható szolgáltatások széles palettája, indusztriális, loft hangulatot idéző környezet, 40.000 m2-es területen. – így képzeljük el a D-Loft Irodaházat.

Európában már hódítanak az ingatlanpiacon a gyárhangulatot idéző, hatalmas tereket magukba foglaló, de mégis modern irodaházak. Ez a típusú struktúra egy egészen egyedi cégkultúrát, munkastílust és ezáltal a vidéken megszokott konvencióktól eltérő dolgozói közösséget tud létrehozni.

Cégünk a Magyar Gördülőcsapágy Művek régi, Kassai úti gyárában látta meg ezt a lehetőséget, és saját beruházásként megvásároltuk az 1952-ben épült épületegyüttest. Itt fogjuk kialakítani új irodaházunkat, a D-Loft Irodaházat, a régi gyár patináját ötvözve a multi cégek modern világával.

Az épület egy része belülről:

A komplexum megvalósításának első üteme idén kezdődik, és 2021 második negyedében készül el. Ez 10.000 m2 irodaterületet, egy rendezvényközpontot, éttermet és egy magas technológiai háttérrel rendelkező adatközpont kialakítását foglalja majd magába. Az adatközpontnak köszönhetően kiemelkedő adatgyorsaságot és nagy hálózati biztonságot fogunk tudni garantálni, 10 gigabit sávszélességgel.

Hosszútávon szeretnénk egy Debrecenben egyedi, minden szolgáltatást – az étteremtől, a saját parkolóházon át a konditeremig – magába foglaló campust létrehozni. A komplexumot az épülettömegbe megálmodott zöld, belső terek, japán kertek, parkok és szökőkutak teszik majd még különlegesebbé, ebben az egyébként ipari környezetben. Célunk, hogy a nagy multinacionális cégek mellett a kisebb vállalatok és szabadúszók igényeit is ki tudjuk szolgálni. A hatalmas tér nyújtotta lehetőségek száma végtelen, csak a fantáziánk szab határt.

Számos külföldi megoldás lebeg a szemünk előtt inspirációként.

(forrás: Google képek; Gusto Headquarters – San Francisco)

A D-Loft Irodaházat azok érzik majd magukénak, akik a régi értékek megőrzése mellett nem félnek az újdonságoktól és mernek egyediek lenni, akik hisznek a változás újító erejében, sőt, ők maguk keresik és használják az innovációkban rejlő lehetőségeket. A D-Loft Irodaház központjában a kreatív ember, a dolgozó áll, aki munkájával alkot és előrelendíti a cégét.

A D-Loft Irodaház az igényeknek megfelelően flexibilisen, ugyanakkor autentikusan újítja meg a környezetet.

Amennyiben az Ön cége is szeretne ennek a részese lenni, keressen minket bizalommal!

Krizsán Gábor

DP Global Service Kft., Bérbeadási és üzemeltetési igazgató

+36 (70) 908 8707

gabor.krizsan@dryvitprofi.hu

 

Dr. Bana Kristóf

DP Leasing Kft, Ügyvezető

kristof.bana@dryvitprofi.hu

A DP Global Service Kft és a DP Leasing Kft a Dryvit PRofi Kft mellett a DP cégcsoport tagjai.

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn