Építéshez, felújításhoz válassza a HUFBAU DP Ker Építőipari- és Barkácsáruházat! (4002 Debrecen, Balmazújvárosi út 30.)

A Dryvit Profi Kft-t választotta az InterTanker Holding Zrt. partneréül az új buszgyártó csarnokuk megvalósítására

itk2-kicsi

Letették az alapkövét az InterTanker Holding Zrt. új gyártócsarnokának, melynek megvalósulásával a debreceni gyártókomplexum ötezer négyzetméterrel bővül majd. A kivitelezési munkálatokra az ITK a Dryvit Profi Kft választotta. Cégünk a munkát nagyon rövid, mindössze 7 hónapos határidővel tudta vállalni, újabb izgalmas kihívás elé állítva magunkat.

Az ünnepségen Kossa György, az ITK Holding Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy ez a beruházás erősíti az autóbuszgyártásban stratégiai partnereikkel, az EvoBus-szal és a Mercedes-Benz-zel való együttműködésüket, továbbá nagy lépés abban, hogy Közép-Kelet Európa meghatározó mobilitási cégévé váljanak. Dr. Papp László polgármester hangsúlyozta, hogy a város célja, hogy Debrecen a buszgyártás központja is legyen. Mérnökeinket büszkeséggel tölti el, hogy ehhez a nagy volumenű célkitűzés teljesítéséhez a Dryvit Profi is hozzájárulhat a munkánk által teremtett értékekkel.

Bemutatták továbbá a Mercedes-Benz alapra magyar innovációval megalkotott iskolabusz prototípusát is, ennek a gyártását segíti majd az új karosszéria üzem.

Projektvezető: Sebestyén István

Építésvezető: Balla Mihály

Elektromos projektvezető: Szász Attila

Gépész projektvezető: Divljak Petar

Címkék:

Megosztás:

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn